Regija

Bosanskohercegovački teškaš prozvao regionalne zvijezde: ‘Stošić, Fabjan, tko god želi. Svi će dobiti svoju porciju‘

Roberto Soldić i Ahmed Krnjić

 Screenshot (youtube, One Championship)
ltimate kickboxing svakako je atraktivna disciplina i ne sumnjamo da će u budućnosti privući i još više obožavatelja borbe na nogama, a u FNC-u također želimo gledati što više takvih mečeva

Regionalna borilačka scena je u posljednje vrijeme doživjela svoju pravu renesansu. Teško se sjetiti nekog zanimljivijeg perioda u kojem smo svi toliko iščekivali regionalne okršaje, a iz FNC-a su prepoznali želje publike te gotovo na svakom njihovom eventu svjedočimo nečemu ovoga tipa.

Puno je mečeva koje želimo vidjeti, puno je boraca koje želimo gledati u trenutno najjačoj regionalnoj MMA promociji. FNC je nedavno, osim MMA-a i boksa golim šakama, publici priredio tzv. Ultimate Kickboxing meč. Ukratko, radi se o kickboksu s MMA rukavicama, a Miloš Janičić i Stefan Dobrijević imali su čast obračunati se prvi u ovoj disciplini.

Međutim, to nije ostalo nezapaženo ni od strane drugih boraca. Jučer je bosanskohercegovački kickboksač, teškaš Ahmed Krnjić, gostovao Spartan Fighting Podcastu te se dotaknuo upravo ove teme. Krnjić je rekao s kojim imenima se u ovoj disciplini želi obračunati:

‘‘Želio bih samo još nešto reći oko ove regionalne scene. Vidim sad FNC radi ultimate kickboxing. Pa evo ovom prilikom malo nešto da kažem i ja. Neka se pripreme svi, ako žele da imaju dobar meč, dakle svi ovi teškaši; Fabjan, Stošić… Svi koji god hoće, neka stanu u red, samo neka okače brojeve jedan po jedan, dobit će svoju porciju‘‘, rekao je Krnjić na samom kraju spomenutog gostovanja.

Očigledno je da interes raste ne samo među fanovima, nego i među samim borcima. Ultimate kickboxing svakako je atraktivna disciplina i ne sumnjamo da će u budućnosti privući i još više obožavatelja borbe na nogama, a u FNC-u također želimo gledati što više takvih mečeva.

Video cijelog gostovanja Ahmeda Krnjića u spomenutom podcastu, možete pogledati ispod:

Linker
13. rujan 2024 15:02