Regija

Marko Bojković: ‘Volim kockati, ‘Icko‘ me u Banjoj Luci izvlačio iz casina. Janičić? On više zanima mog trenera nego mene‘

Marko Bojković

 Screenshot (youtube, Fnc)
Bojkovića idućega tjedna očekuje najteži zadatak u dosadašnjoj karijeri, a ukoliko ga uspije proći, vidjet ćemo što je sljedeće za njega

Veliki FNC 19 na rasporedu nam je idućega tjedna. Pulska arena ponovno će ugostiti ovaj borilački spektakl, a u sklopu istoga će Marko Bojković imati najteži ispit u dosadašnjoj karijeri. Opasni Samvel Vardanyan bit će njegov protivnik, ali ujedno i najbolji borac s kojim se mladi Bojković do sada susreo.

Bojković je borac koji, osim nastupima u kavezu, pažnju privlači i van njega. Često se u posljednje vrijeme mogu čuti kritike na njegov račun, i to zbog kockanja, a Marko je jučer dao intervju na službenom YouTube kanalu FNC-a u kojemu je govorio upravo o tim aktualnim temama.

‘‘Ja se volim kockati i spojio sam dobro i korisno. Dobivam pare za to što se kockam. Kockam i još me plaćaju. Ovi koji pljuju ne bi voljeli da je tako. Ja to najbolje znam iz primjera kada kažem da mi se jave i da dijelim ‘free spinove‘, kako me mole i cvile svi. Govre ‘molim te samo deset eura u spinovima, molim te‘. Nije njima lako kada vide da ja za noć prokockam dvije, tri tisuće eura. Pred meč sa Benksom ja sam kockao do tri ujutro, ništa nisam radio, za**bavao se. Na dan vage smo išli u Banja Luku da kockamo isto. Icko me izvlačio iz casina‘‘, rekao je Bojković.

Dotaknuo se i Janičića:

‘‘Nisam gledao njegovu borbu i ne zanima me. Iskreno. Ishod je jednostavno takav kakav je. Kažem ti, vidjelo se, on mene u Banja Luci nije zanimao. Više je zanimao mog trenera nego mene. Ja imam svoj cilj i svog protivnika, on trenutno nije niti moj izazov niti moj protivnik, stvarno me ne zanima što i kako radi‘‘, objasnio je.

Bojkovića idućega tjedna očekuje najteži zadatak u dosadašnjoj karijeri, a ukoliko ga uspije proći, vidjet ćemo što je sljedeće za njega. FNC 19 na rasporedu je sljedeće subote, 7.9. u Puli, tako da jedva čekamo taj spektakl!

Linker
13. rujan 2024 15:02