Regija

Bosna i Hercegovina također ima razlog za slavlje: Ahmed Krnjić upisao je novu pobjedu u jakoj bugarskoj organizaciji

Ahmed Krnjić

 Instagram (senshi)
27-godišnji bosanskohercegovački kickboksač odradio je drugi nastup u razmaku mjesec dana, ali ovaj put se vratio kickboksu

Hrvatska i Srbija sinoć su slavile pobjede Ivana Erslana i Darka Stošića, ali Bosna i Hercegovina također ima razlog za slavlje! Ahmed Krnjić sinoć je nastupio na Senshi 20 eventu u bugarskoj Varni i došao je do još jedne pobjede (14-2-0) u svojoj profesionalnoj kickboksačkoj karijeri.

27-godišnji bosanskohercegovački teškaš predvodio je priredbu u Bugarskoj, a iskusni Rumunj Florin Ivanoiae bio je njegov protivnik. Ahmed Krnjić slavio je jednoglasnom odlukom sudaca, a prema navodima Senshi organizacije, fanovi su mogli uživati u razornim udarcima, ali i agilnosti dvojice teškaša.

‘‘Nedokučivo nam je kako ova dva masivna ljudska bića mogu biti tako brzi i agilni u teškoj kategoriji. Udarci su odzvanjali miljama daleko, ali Ahmed Krnjić je udarao nešto snažnije i na koncu je pobijedio Florina Ivanoiaea prema KWU Full Contact pravilima. Čestitke!‘‘, objava je Senshi organizacije.

Bugari su Krnjiću uručili i pehar za najboljeg tehničara na eventu, a Krnjić se etablirao kao ponajveća zvijezda Senshi organizacije. U devetom mjesecu prošle godine porazio je Bruna Susana u meču za europskog prvaka u teškoj kategoriji. Krnjić je i tada do pobjede došao jednoglasnom odlukom sudaca, ali Susano je bio u potpunosti nadjačan.

Mnogi se vjerojatno pitaju zašto Ahmed Krnjić nastupa pod okriljem Senshija, a ne pod okriljem ONE Championship organizacije. Općepoznato je kako sve više ONE-ovih boraca iskazuje nezadovoljstvo jer im organizacija jako rijetko ugovara mečeve. Dojam je kako je ONE okupio previše boraca na svom rosteru i teško ih je sve držati aktivnima. Stoga Krnjić na razne načine pokušava ostati aktivan i u natjecateljskoj formi.

Prije nešto manje od mjesec dana, Ahmed je odradio i profesionalni boksački debi. ‘‘Bosnian Steel‘‘ boksao je na Universum Boxing Night 10 priredbi i na bodove je porazio Turčina Sinana Ozsahina.

Nadamo se da će Ahmed konačno dobiti priliku i za novi nastup u ONE-u. Senshi je jaka i kvalitetna organizacija, ali ONE-ova pozornica ipak je puno veća i svjetlija, a Krnjić svojim radom i rezultatima zaslužuje nastupati na takvim pozornicama.

Ahmed je putem Instagrama zahvalio svim fanovima na porukama podrške.

image

Zahvala Ahmeda Krnjića

Instagram (ahmed Krnjić)

Linker
13. travanj 2024 06:59