Regija

(VIDEO) ‘Ajmooooo!‘: Pogledajte ludu atmosferu u Erslanovoj i Stošićevoj svlačionici

Slavlje u svlačionici

 Instagram (ivan Erslan)
Ivan Erslan i Darko Stošić upisali su velike pobjede na sinoć održanom KSW Epic eventu

Sjajnu noć u poljskim Gliwicama sinoć su imali Darko Stošić i Ivan Erslan. Srpski teškaš i hrvatski poluteškaš pružili su impresivne nastupe na povijesnom KSW Epic spektaklu u Poljskoj. Bio je to event kojim je KSW slavio 20 godina svog postojanja, a Erslan i Stošić ukrali su ‘‘show‘‘.

Velik teret na leđima nosio je Ivan Erslan uoči sinoćnjeg nastupa. Hrvatski borac u svom prošlom nastupu nokautiran je u prvoj rundi od strane Rafala Haratyka i nije si mogao dopustiti drugi poraz zaredom. KSW-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ nisu mu dali lak zadatak.

Bogdan Gnidko našao se na suprotnoj strani kaveza. Ukrajinac je u meč ušao sa ‘‘scoreom‘‘ 10-1, a svih deset pobjeda upisao je u prvoj rundi. Eksplozivni poluteškaš oličenje je ubojitog finišera, ali snaga Ivana Erslana bila je previše za 23-godišnjeg Gnidka.

Borac zagrebačkog ATT-ja nokautirao je Gnidka nakon samo 54 sekundi borbe i upisao je 14. pobjedu u 17. profesionalnom nastupu. Bila je to 10. Erslanova pobjeda nokautom, a četvrti put slavio je unutar KSW-ovog kaveza. Onaj gore spomenuti ‘‘veliki teret‘‘ pao je s leđa Ivana Erslana, a hrvatskom borcu u potpunosti se isplatila sva patnja koju je prošao u periodu nakon poraza od Rafala Haratyka.

Darko Stošić samo je nastavio svoj pobjednički niz i došao je do treće uzastopne pobjede. Sve tri ostvario je nokautom u prvoj rundi. Matheus Scheffel vjerovao je da kao bivši PFL-ov finalist turnira može napraviti pomutnju u KSW-ovoj teškoj kategoriji i da već u prvom nastupu može preskočiti Darka Stošića na rang ljestvici. Darko je rekao ‘‘ne može‘‘ i Scheffela je završio nakon samo 74 sekunde borbe. Prednjim direktom poslao je Scheffela u nokdaun, a posao je dovršio nemilosrdnim ‘‘ground and poundom‘‘. Darko je strašan udarač, ali to odavno znamo.

Nedugo nakon meča, Erslan je putem Instagrama podijelio kratku snimku iz svlačionice. Odlična atmosfera vladala je u njegovom i Stošićevom timu, a ne sumnjamo da su dečki dobro proslavili pobjedu i nakon odlaska iz PreZero Arene u Gliwicama.

Čestitke obojici na velikim pobjedama!

Linker
28. travanj 2024 14:10