Regija

Brave CF objavio cijeli ‘card‘ za priredbu u Beogradu: Nastupa šest regionalnih boraca

Brave 69

 Instagram, Bravemmaf
Jedino je šteta što nitko od domaćih boraca ne predvodi priredbu, no i ovako nas čeka dobar event vrijedan svake pažnje

Nešto više od deset dana je ostalo do Brave CF 69 priredbe koja će se održati u beogradskoj Štark areni, a jutros je organizacija i objavila kompletan ‘‘card‘‘ koji nas čeka 18. ovog mjeseca. šest regionalnih boraca će nastupiti na ovoj priredbi, no zanimljivo je da niti jedan od njih neće predvoditi istu.

Nedavno su u javnost puštene informacije kako će priredbu predvoditi Darko Stošić protiv neporaženog Shamila Gazieva u borbi za titulu teške kategorije, no od toga svega je samo točno da će se njih dvojica boriti. Neće biti ‘‘main event‘‘ niti će borba biti za pojas kako se najavljivalo ranije, a priredbu predvodi borba za pojas u lakoj kategoriji između Magomedova i Kubanychbeka.

U ‘‘catchweightu‘‘ do 90 kilograma nastupit će i Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić, a protivnik mu je poljski veteran Marcin Naruszczka. Nedavno su se opet aktivirale glasine o meču s Barbirom, no izgleda da ta borba nije ni bila u pregovorima za ovu priredbu. Ilića čeka sparing partner Damiana Janikowskog pred domaćom publikom.

Jedan posebno zanimljivi regionalni duel je onaj između Aleksandra Terzića i Patrika Čelića, a za obojicu će ovaj meč biti od velike važnosti. Kako se Patrik počeo boriti u velter kategoriji, ova borba će se održati u tzv. super lakoj (74.8 kg) tako da će ipak morati skinuti nešto više kilograma. Obojici je ovo prvi nastup ove godine, tako da ovaj meč svi iščekujemo.

U kavez će se vratiti i Denis Jurakić, a protivnik će mu biti Abdullah Al-Qahtani. Također, nastupit će i Jovan Marjanović protiv Anthonyja Zeidana. Očekuje nas jako dobra priredba, samo je pomalo nelogično što niti jedan srpski borac ne predvodi priredbu koja se održava u Beogradu, a koji je razlog tome, za sad nije poznato.

Linker
25. travanj 2024 19:25