Regija

Caput analizirao svoj KSW debi: 'Njemu svaka čast, ali meni pobjeda nije najbitnija stvar...'

Karlo Caput
 Instagram
"Dok sam imao kondicije kontrolirao sam borbu, a čim sam ostao bez nje počeo sam primati batine..."

Karlo Caput (8-2) vratio se kući i preko društvenih mreža ukratko prokomentirao svoj posljednji nastup.

Dubrovački borac samo je nekoliko dana prije održavanja KSW 54 priredbe uskočio kao zamjena te se proteklog vikenda u Varšavi suprotstavio opasnom Poljaku Macieju Kazieczku (7-1).

Caput je u Poljskoj pokazao volju i srčanost, ali nedostajalo je kondicije i nešto više pripreme da bi se svladao protivnik ovakvog kalibra.

"Evo me doma, konačno sam se dobro naspavao. Što reći nakon KSW-a 54? Izgubio sam borbu na koju sam pristao pet dana prije s protivnikom u težoj kategoriji, koji je drugi u Poljskoj u kategoriji do 70 kilograma i kojemu slijedi borba za pojas. Dok sam imao kondicije kontrolirao sam borbu, a čim sam ostao bez kondicije počeo sam primati batine i nisam odustajao sve dok sredinom treće runde nisam uhvatio gušenje (D'Arce) i bio sam blizu završetka. Maciej nije odustao nego je izdržao moje gušenje i završio me udarcima na podu. Svaka mu čast, spremao se za drugog protivnika da bi se na kraju borio sa mnom. Pobjeda mi je druga najbitnija stvar, prva je da sam pružio top borbu i da su Poljski mediji pitali za mene kad ću se opet boriti, a publika da se fotografirala sa mnom, da su me prepoznali po Varšavi, ali i da nas je jedan čovjek počastio kebabom", napisao je Caput na Facebooku.

Kompletan izvještaj borbe Kazieczka i 27-godišnjeg predstavnika dubrovačkog Gladiatora pročitajte OVDJE.

Linker
13. travanj 2024 11:33