Regija

Pogledajte kako se Vaso narugao ‘Croati‘ zbog poraza: ‘Konačno neke lijepe vijesti danas‘

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Alo. Rs)
Ovoga puta Vaso je možda malo i pretjerao

Nije tajna da se popularni Crnogorac Vaso Bakočević i Francisco ‘Croata‘ Barrio već duže vremena ne podnose. Jedan po drugome su ‘pljuvali‘ već nebrojeno puta, a odradili su i meč u kojem je Barrio slavio već u prvoj rundi, no radi Vasine ozljede noge. Nepoštivanje dvaju boraca se nastavilo i sinoć, ovoga puta je Vaso bio taj koji se neukusno narugao Franciscovom porazu.

Vaso je na svom Instagram profilu u formatu ‘story‘ objave postavio više videa, gdje se može vidjeti nokautiran ‘Croata‘, kao i nekoliko komentara radi kojih su ga neki fanovi osudili.

"Konačno neke lijepe vijesti danas. Smeće je dobilo što ga čekalo odavno."

"Sad doma po malo."

"Nije lijepo rugati se tuđoj nesreći, ali ovaj je dobio što je odavno zaslužio."

image

Vasin Instagram

Screenshot (instagram, Vaso_psycho)

Je li i ovo dio ‘trash talk‘ taktike kako bi dobio revanš protiv Barria, ili ga jednostavno ‘sprda‘ jer ga ne voli, na ljudima je da zaključe. Podsjetimo se, ‘Croata‘ je sinoć odradio jednu vrlo dobru i srčanu borbu gdje je pokazao napredak u udaračkim segmentima borbe, no hrvanje mu nije bilo jača strana. To je također bila jedna od stvari na koje se osvrnuo Vaso u jednoj od svojih Instagram ‘story‘ objava gdje je komentirao kako bi Khamzat nadhrvao Pereiru u njihovom međusobnom ogledu.

Linker
14. travanj 2024 22:30