Regija

Vaso nesretno izgubio prekidom, aktivirala se stara ozljeda noge

 Vaso Bakocevic  

 Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia
Već drugi put ga je ista ozljeda koštala pobjede

Jedan od najpopularnijih boraca na Balkanu, Crnogorac Vaso Bakočević, ponovno je odradio borbu koja odstupa od svih poznatih pravila borilačkog sporta. Vaso je u borbu ušao bez ikakvog respekta, odmah se postavio kao da je on veći i teži borac. Uputio je nekoliko sjajnih krošea, činilo se kao da vodu okreće na svoj mlin te da ide prema pobjedi, no onda je ozlijedio nogu nakon čega je sudac prekinuo borbu.

Nije još potpuno jasno što se točno dogodilo, je li pukao mišić ili kost, no Vaso borbu nije mogao nastaviti. Njegov protivnik Dawid Zalecki nije pretjerano slavio svoju pobjedu, a u kavezu se Vasi uskoro priključio i Ilke.

Vaso je nakon borbe također prokomentirao da se vjerojatno radi ponovno o ozljedi kvadricepsa, što će ga ponovno na dulje vrijeme udaljiti od borbi.

Popularni Crnogorac u posljednje vrijeme jako dobro koristi svoju popularnost i financijski to iskorištava najviše što može. U posljednje vrijeme mogli smo ga vidjeti u različitim vrstama borbi; od boksa golim šakama, regularnog boksa, borbi po MMA pravilima, pa sve do borbe bez ikakvih pravila. Trudi ostati što aktivniji, kako na borilačkoj sceni tako i na društvenim mrežama.

Ovaj put našao se ponovno u novoj disciplini; K-1 meč ali s MMA rukavicama. Protivnik mu je bio teškaš koji je viši od njega za glavu, no to je također nešto na što je Vaso već navikao. Pitanje je kad ćemo Vasu ponovno gledati u kavezu s obzirom na to da će mu trebati neko izvjesno vrijeme dok se ne zaliječi ovakvu ozljedu.

Linker
24. travanj 2024 02:31