Regija

(VIDEO) Dani Olmo ponovno u ‘školi‘ kod Cro Copa: Španjolski reprezentativac i hrvatska borilačka legenda ponovno skupa treniraju

Cro Cop i Dani Olmo

 Screenshot (instagram, Dani Olmo)

Španjolski nogometni reprezentativac i nogometaš njemačkog Lepiziga, Dani Olmo, ponovno je došao na poduku kod hrvatske legende Cro Copa. Nije ovo prvi puta da je Dani došao u poznatu dvoranu, već smo nekoliko puta svjedočili zajedničkom treningu ovih poznatih sportaša.

Dani je trenutno u Zagrebu, a ovaj trening je odradio zajedno sa svojim menadžerom Andyjem Barom, Mirkom, Stipom Drvišem, Antom Delijom i drugima. Vjerujemo kako će Daniju ovakvi treninzi biti od velike koristi.

Dani je prije nekoliko dana iz zasjede opljačkan na ulicama Valencije, kada su mu ukrali i sat od 30 000 eura. K tome mu je i ozlijeđen i brat koji je završio u bolnici, a nastradao je u pokušaju sprečavanja lopova da pobjegnu s plijenom.

U videima koje su s treninga objavljivali na svojim Instagram profilima, može se vidjeti kako je Mirko vrlo dobar instruktor za Danija. Naravno, u sparinzima je bio blag jer se ipak radi o znatno fizički slabijoj osobi koja nije iz svijeta borilačkog sporta, tako da ne sumnjamo da će Dani izvući najbolje iz treninga.

Lijepo je vidjeti da su ova dva sportaša održala prijateljstvo i nakon Danijevog odlaska iz Dinama, a tako i iz Zagreba. Video sparinga pogledajte ispod:

Linker
24. travanj 2024 18:31