Regija

Cro Cop pokazao biceps kakvog se ne bi posramili ni duplo mlađi!

Mirko Cro Cop 

 INUI shinya markn01/mark_photo_press/AFLO/Profimedia
‘Zapalio‘ je Instagram još jednom objavom svoje fizičke spreme

Legendarni hrvatski MMA borac i kickboksač Mirko "Cro Cop" Filipović još je jednom pokazao da je čak i u svojim godinama u boljoj formi od većine profesionalnih sportaša. Trenutno mu je 47 godina i unatoč tome što je iz zdravstvenih razloga morao prekinuti borilačku karijeru on nije prestao trenirati, dapače, Mirko izgleda kao u svojim najboljim danima.

Objavom dizanja utega gdje mu se vidi veliki i izrezani biceps "zapalio" je Instagram, a u samo pet sati dobio je više od 15 tisuća lajkova. U objavi se moglo vidjeti i jako puno komentara ljudi koji mu izražavaju poštovanje i koji su fascinirani njegovim trenutnim fizičkim izgledom. Cro Cop se prestao natjecateljski baviti borilačkim sportovima prije otprilike tri godine nakon što je doživio moždani udar. Danas redovito trenira, ima svoju dvoranu gdje mentorira i trenira mnoge poznate MMA borce. Kako bi se reklo: jednom borac uvijek borac.

Ovo nije prvi put da se Mirko pohvalio svojom zavidnom formom. Njegovi videozapisi i slike na društvenim mrežama već su postali planetarno popularni, a nedavno je objavio video gdje ramenim potiskom diže veću kilažu od MMA boraca Ante Delije i Benjamina Šehića.

Linker
19. travanj 2024 22:09