Regija

Cro Cop poslao ‘prijeteću‘ poruku Deliji i Aspinallu: ‘Molite Boga da vam ja ne dođem u Manchester‘

Mirko Filipović

 Screenshot/Facebook (Mirko Filipović)
Legendarni Mirko Filipović ponovno je pokazao kako ima odličan smisao za humor

Pored vrhunskih borilačkih kvaliteta i impresivnih ostvarenja u ringovima, odnosno kavezima, diljem planeta, Mirka Filipovića oduvijek je krasio i sjajan smisao za humor. Legendarni Cro Cop u prošlosti je nemali broj puta nasmijao publiku svojim dosjetkama, šalama i "prankovima". Mnogi se sjećaju antologijskih scena iz Mjenjačnice Roberta Knjaza, duhovitih odgovora Aleksandru Stankoviću u emisiji Nedjeljom u 2, odnosno Marku Petraku u Podcast Inkubatoru, "namještaljke" kanadskom novinaru i komentatoru Mauru Ranallu, ali i brojnih šaljivih videozapisa proizašlih iz Mirkove dvorane. Najveći hrvatski MMA borac svih vremena svojoj je šaljivoj zbirci sada dodao još jedan video - ili bolje rečeno - "prijeteću" poruku.

"Tom Aspinall i Ante Delija, molite Boga da vam ja ne dođem u Manchester i pokažem vam nekoliko trikova. U redu?", govori Mirko namrštenog lica s kažiprstom u zraku, nakon čega napinje svoj biceps i dodaje: "Na vrhu može biti samo jedan", a potom namiguje i snimku završava uz široki osmijeh. Predmetni videozapis Aspinall je objavio na svom Instagram storyju uz opis: "Delija i ja smo upozoreni od strane velikog šefa".

image

Mirko Filipović

Screenshot/Instagram (Tom Aspinall)

Podsjetimo, najbolji hrvatski MMA teškaš već se dva tjedna nalazi u Engleskoj, gdje trenira u kampu UFC-ovog privremenog prvaka. Kako je došlo do ove suradnje, i kakva su Delijina iskustva iz Aspinallovog kampa, možete pročitati u ekskluzivnom intervjuu kojeg je u petak dao za Fight Site.

Linker
02. svibanj 2024 16:32