UFC

Jon Jones objasnio zašto vjerojatno neće prihvatiti meč protiv Aspinalla: ‘Impresivan je, ali nije toliko bitan‘

LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 04: Jon Jones looks on during the UFC heavyweight championship fight against Ciryl Gane of France during the UFC 285 event at T-Mobile Arena on March 04, 2023 in Las Vegas, Nevada. Chris Graythen,Image: 760437977, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Chris Graythen/Getty images/Profimedia

 CHRIS GRAYTHEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Chris Graythen/getty Images/profimedia
Nadamo se samo da borba između njega i Stipe Miočića i dalje stoji te da se samo čeka datum kada će Jones biti ponovno spreman za borbu

U studenom prošle godine trebali smo svjedočiti jednoj od najvećih, ako ne i najvećoj borbi u povijesti UFC-a. Stipe Miočić i Jon Jones su se trebali boriti, no svega par tjedana prije se Jones ozlijedio. UFC je organizirao meč za privremenu titulu, a Tom Aspinall sada drži taj pojas.

Dugo je Aspinall zazivao meč i protiv Miočića i protiv Jonesa, no šanse za takvo nešto su vrlo male. Jon Jones je neki dan u intervjuu za Submission Radio govorio upravo o ovom meču, odnosno, zašto on vjerojatno neće prihvatiti borbu protiv privremenog prvaka Toma Aspinalla:

‘‘Uistinu ću morati odlučiti hoću li se dalje natjecati ili ne, a to ću učiniti na temelju moje izvedbe protiv Stipe i kako ću se oporaviti od ove ozljede. Mogu jednostavno pregaziti Stipu, a može se dogoditi da borba bude pravi rat. Mislim da moram ići korak po korak i vidjeti što budućnost nosi‘‘, rekao je Jones.

‘‘Borba protiv Toma Aspinalla definitivno nije otpisana stvar, no ruku na srce, koliko god bio impresivan, jednostavno nije toliko bitan. Osjećam se ponovno osnažen, dobio sam novu energiju. Ne mogu samo tako otići, a lopta ide u smjeru koji je najbolji za mene kada je u pitanju moja karijera‘‘, dodao je.

Nadamo se samo da borba između njega i Stipe Miočića i dalje stoji te da se samo čeka datum kada će Jones biti ponovno spreman za borbu. Ako sve bude kako treba, borba bi se trebala održati u drugoj polovici ove godine, te se nadamo da nepredviđenih okolnosti više neće biti.

Linker
03. travanj 2024 11:10