Regija

(VIDEO) Vlasto Čepo brutalno nokautirao Taburceanua pred domaćom publikom u Bratislavi!

Vlasto Čepo

 Instagram, Vlasto čepo
Uistinu odličan prekid je Vlasto priuštio domaćoj publici koja mu je oduševljeno skandirala

Večeras je Vlasto Čepo imao svoj novi nastup u sve popularnijem Oktagonu. Češko – slovačka organizacija iz eventa u event izgleda sve bolje, a uvijek se tu nađe poneko poznatije ili bivše UFC ime. Večerašnja priredba je također bila jako dobra, a Čepo je na njoj odradio drugi nastup za organizaciju ove godine.

Prije dva mjeseca je boksao protiv legende Hectora Lombarda, a ovog se puta trebao boriti s Matejom Penazom. On je zbog ozljede otkazao nastup, a na njegovo mjesto je uskočio Ion Taburceanu. Kako se odvijao ovaj meč, pročitajte u nastvku:

Prva runda

Krenuo je Vlasto s pritiskom od prvog zvona, počeo je pritiskati protivnika od prve sekunde. Radio je Rumunj direktima i udarcima nogom, no Čepo se agresivno zaletavao i nije mu dao previše prostora. Malo se Taburceanu opustio i počeo bolje pogađati, no Čepo ga je ubrzo lijevim krošeom bacio u nokdaun. Taburceanu je inicirao klinč uz žicu i pokušavao rušiti Vlastu, a u Čepinom naletu je Taburceanu iskoristio odličan trenutak i srušio Vlastu. Počeo je nanositi Taburceanu štetu u parteru, a onda je prošao gard dosta lagano i završio u ‘‘side mountu‘‘. Prošao je tu poneki lakat te je otvorio ogromnu posjekotinu na Čepinom licu. Taburceanu je nastavio raditi iz gornje pozicije i nanositi udarce, a cijelo je vrijeme Čepo obilno krvario. Uspio se Vlasto pridići, a runda je ubrzo bila gotova.

Druga runda

Taburceanu je početkom runde odmah dobro pogodio nekoliko puta, a jako agresivno je ušao u drugu rundu. Pokušao je opet rušiti Čepu ali nije uspio, ali nekoliko sekundi kasnije je opet pokušao. Ponovno ništa. Borci su se upustili u razmjenu, a obojica su i primili i pogodili. Čepo je bolje prošao te je nekoliko sekundi kasnije brutalno pogodio Taburceanua te ga nokautirao! Borbu je dovršio s nekoliko udaraca u parteru, tako da je na domaćem terenu došao do pobjede.

Vlasti čestitke na odličnoj pobjedi, a sad se nadamo i meču protiv Penaza.

Linker
27. travanj 2024 00:42