Regija

Darko Stošić napada titulu u Brave-u! Protiv neporaženog teškaša predvodi beogradsku priredbu

Darko Stošić

 Foto Olimpik/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Izgleda da je Darko odlučio malo istražiti i druge opcije na tržištu, a želimo mu svu sreću da idućega mjeseca i osvoji pojas

Srpski teškaš Darko Stošić je prošle godine u KSW-u napao titulu prvaka teške kategorije koju drži Phil De Fries, no nažalost Darko nije uspio prekinuti Philovu dominaciju. Tehničkim nokautom u petoj rundi De Fries je obranio titulu, a Darko nažalost nije uspio iskoristiti priliku da postane novi prvak.

No, izvori bliski Darku su danas potvrdili vijest kako Darko napada titulu u Brave-u! Brave 69 će se 18. veljače (2. mjesec) održati u Beogradu. Fightroom je danas prenio ovu vijest, tako da se ne radi o nikakvim tračevima i nagađanjima.

Što se tiče protivnika, Darko neće imati lagan zadatak. Pred domaćom publikom u Beogradu ga čeka neporaženi borac iz Bahreina, Shamil Gaziev. Gaziev inače u svojoj profesionalnoj karijeri ima 9 pobjeda, a imao je i solidnu amatersku karijeru gdje je samo dvaput poražen. Nastupao je u Aresu, nastupao je u Braveu, tako da se sigurno radi o kvalitetnom borcu. Od devet pobjeda čak je osam ostvario prekidom, a posljednji je puta nastupio u desetom mjesecu prošle godine.

Izgleda da KSW nije uspio pronaći odgovarajućeg protivnika za Darka koji je odlučio malo istražiti i druge opcije na tržištu. Brave je izgleda ozbiljno shvatio beogradsku priredbu te je okupio uistinu najbolje srpske borce van UFC-a, a s Darkom su uistinu napravili vrhunski potez.

Detalji oko Darkovog ugovora s Braveom nisu poznati, niti se zna što će biti s KSW-om. No, sada je bitan meč za titulu koji ga za mjesec dana čeka, a mi mu samo možemo poželjeti sreću i da pojas odnese kući.

Linker
19. travanj 2024 07:10