UFC

Dogovoren vrhunski okršaj u bantam kategoriji! Petr Yan se vraća, čeka ga odlični Dvalishvili

Yan i Dvalishvili

 Screenshot (youtube, Ufc, Mmaweelky.com)
Bit će ovo odličan meč, a s obzirom da predvode priredbu, moglo bi nas čekati pet rundi čistog rata između ove dvojice vrhunskih boraca

Sprema se odlična borba u bantam kategoriji! Kako za sada stvari stoje, trebali bi se boriti bivši prvak Petr Yan i Merab Dvalishvili, a predvodili bi UFC Fight Night 221 priredbu. Borba bi se trebala dogovoriti na pet rundi, a kako prenose relevantni borilački portali, UFC obavlja i završne radnje pred dogovor ovog odličnog okršaja.

Petr Yan se konačno vraća nakon poraza od Seana O‘Malleyja, a nije tajna da brojni vjeruju kako je Yan pobijedio u tom meču. No, situacija se sada ne može promijeniti jer je poraz već upisan, a Petr je i govorio kako će napustiti UFC i sreću potražiti negdje drugdje.

Srećom po sve borilačke fanove, to se ipak nije dogodilo nego ćemo i dalje bivšeg prvaka gledati među najboljima. Trenutno ima dva poraza zaredom, a oba je doživio podijeljenom sudačkom odlukom. Nakon što je ilegalnim koljenom pogodio Sterlinga, ostao je bez pojasa te je nakon toga pobijedio Coryja Sandhagena. U revanšu ga je Sterling pobijedio, a poraz je nakon toga doživio i od O‘Malleyja.

Što se tiče Dvalishvilija, on je u vrhunskom nizu od osam pobjeda, a za poraz ne zna još od 2018. godine. U trenutno posljednjem nastupu je svladao Josea Alda, a pobjeđivao je i Marlona Moraesa, Codyja Stamanna, Johna Dodsona i druge. No, Yan će mu bez ikakve dvojbe biti najteži zadatak do sada te će se moći testirati protiv bivšeg prvaka.

Kao što smo već i napisali, Yan i Dvalishvili će predvoditi Fight Night 221 priredbu, a datum je 11.3.

Linker
20. travanj 2024 11:34