Regija

Darko Stošić nokautirao Čeha pred domaćom publikom, nakon toga prozvao Phila De Friesa na novi okršaj!

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Martinek jednostavno nije imao nikakve šanse u ovom meču

Večerašnji KSW 87 održao se u Češkoj, odnosno u gradu Triencu. Ono po čemu je za regionalne fanove ovaj event bio poseban jest činjenica da ga je po prvi puta u svojoj karijeri predvodio najbolji srpski teškaš Darko Stošić, a protivnik mu je bio nezgodni Michal Martinek.

Priredba je uistinu obilovala zanimljivim mečevima, no vrhunac je ipak bio prvi Stošićev ‘‘main event‘‘. Točno je tri mjeseca prošlo otkako je Stošić, prije večerašnjeg nastupa ušao u KSW-ov kavez, a tom je prilikom nokautirao Stefana Vojčaka. Prometnuo se Stošić u veliku uzdanicu teške kategorije, tako da mu je promocija dala priliku da predvodi ovu priredbu u Češkoj. Nezgodni Martinek ga je čekao s punom dvoranom na svojoj strani, no to mu za pobjedu jednostavno nije bilo dovoljno.

Krenuo je Darko agresivno, tjerao je protivnika na povlačenje. Dobar prekorak je Darko napravio i ozbiljno zaprijetio Martineku, a počeo je pogađati i ‘‘kickove‘‘ koji su dosta dobro sjedali. Martinek je pogađao s distance, no nije previše ugrožavao Stošića na početku borbe. Postajao je Martinek sve precizniji, do Darko je djelovao dosta brže i konkretnije. Dobar ‘‘high kick‘‘ je pogodio Darko, a zatim i odličan lijevi kroše kojim je teško nokautirao Martineka. Još jesnim udarcem je Darko potvrdio svoju pobjedu, tako da je sudac uskočio i prekinuo meč.

Pokazao je Darko da je ipak dosta kvalitetniji borac od Martineka, a nakon toga je prozvao Phila De Friesa! Bravo Darko, nadamo se da ćemo uskoro gledati i veliki revanš!

KSW 87 - Rezultati

Darko Stošić def. Michal Martínek by KO (punch), Round 1, 2:04
Leo Brichta def. Roman Szymański by TKO (punches), Round 3, 4:15
Rafał Haratyk def. Ivan Erslan by KO (punches), Round 1, 4:21
Oleksii Polischuck def. Filip Macek by submission (triangle arm-bar), Round 1, 4:06
Michał Dreczkowski def. Vojtech Garba by jednoglasnom odlukom sudaca
Adrian Dudek def. Lukáš Dvořák by jednoglasnom odlukom sudaca
Sahil Siraj def. Ahmed Abdulkadirov by KO, Round 1, 3:16
Dawid Kareta def. Josef Štummer by TKO, Round 1, 4:10
Tobiasz Le def. Carl McNally by TKO, Round 3, 2:52

Linker
09. svibanj 2024 03:03