UFC

UFC-ovom borcu nakon subotnjeg poraza prijetili smrću: ‘Neki su se kladili na mene, pričate kao luđaci‘

William Knight 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Svjestan je kako je odradio užasan nastup, no to i dalje nije opravdanje da se nekome prijeti smrću zbog poraza

William Knight je borac kojem u posljednje vrijeme jednostavno ne ide. U posljednjih godinu dana odradio je tri meča u UFC-u i u sva tri je poražen, a poraze su mu nanosili Maxim Grishin, Devin Clark i Marcin Prachnio. Ovaj posljednji je doživio protekle subote na UFC Fight Night 219 priredbi, a to je bio treći u nizu.

Jasno je da Knight ne pripada samom vrhu, a i njegova budućnost u UFC-u je vrlo upitna. U posljednjim nastupima nije pokazao ništa, a nakon subotnjeg je doživio nešto što vjerojatno nitko nikome ne bi poželio. Naime, prijetili su mu smrću:

‘‘Na kraju dana, izašao sam tamo i jednostavno se smrznuo, nisam učinio ništa i izgubio sam borbu. Vi ljudi niste izgubili, ja sam izgubio. Neki od vas su željeli da pobijedim, neki su se kladili i ja to razumijem. Ljudska bića nisu savršena, ali ja preuzimam odgovornost za svoje akcije‘‘, rekao je Knight u videu kojeg je objavio na društvenim mrežama.

‘‘Ali sve te lude poruke koje ste mi poslali, inbox mi je pun prijetnji smrću. Razumijem, imate pravo biti ljuti. Ja čitam poruke, puno vas mi je prijetilo smrću. Pričate kao luđaci, govorite da ne pripadam UFC-u. Ja imam svoje lojalne fanove, a svi vi ostali koji želite vidjeti me kako padam, dobili ste što ste tražili‘‘, dodao je.

Kakvo je stanje s njegovim ugovorom i ima li još borbi prema njemu, ne znamo. No sigurna je stvar da mu je budućnost u najjačoj promociji sada pod velikim upitnikom jer ukoliko i ima još jednu borbu po ugovoru, morat će ju pobijediti. Ukoliko izgubi, morat će se pozdraviti s UFC-om.

Linker
26. travanj 2024 19:58