Regija

Erko Jun potpisao za Brave! Debitirat će na priredbi u regiji, poznat je i datum i lokacija

Erko Jun

 Instagram, Erko Jun
Godinu dana nije nastupao, tako da će se u velikom stilu vratiti pred regionalnom publikom na priredbi u Sloveniji

Iako ga skoro godinu dana nije bilo u kavezu, Erko Jun se vraća! Nakon što je odradio sedam profesionalnih nastupa, uzeo je malo dužu pauzu te se sada vratio s odličnim vijestima: Erko Jun je potpisao za Brave, a uskoro nastupa ne jednoj priredbi u regiji!

Nakon što je sredinom 2018 potpisao za KSW, mnogi mu nisu vjerovali jer su ga smatrali samo fitness modelom. No, Erko je nakon samo pola prve runde nokautirao Tomasa Oswiecinskog te je tim nokautom počela njegova borilačka priča.

U sljedećih godinu dana odradio je još dva nastupa pod okriljem KSW-a, a u oba je slavio tehničkim nokautom. Nakon toga je došao svima dobro poznati KSW 51 u zagrebačkoj areni gdje se Erko borio protiv legende Mariusza Pudzianowskog. Nažalost, pred zagrebačkom publikom je poražen, nakon čega odlazi u EMC gdje je u prvom meču također nokautiran.

Nakon toga odradio je još dvije borbe na EMC-u, a u obje je slavio tehničkim nokautom. Osim toga, Erko je imao i meč u kickboksu protiv poznatog Vladimira Mineeva koji ga je nokautirao, no Erko se ipak odlučio vratiti u MMA gdje je i započeo te je najavio da je potpisao za Brave!

image

Erko Jun Brave

Instagram, Erko Jun

Brave je prošlog vikenda održao priredbu u Beogradu, a 23.4. dolazi u Ljubljanu. Na toj priredbi će Jun nastupiti, samo još uvijek nije poznato protiv koga. Radi se o Brave CF 70 priredbi, a za sada nije poznato tko će sve na njoj nastupiti.

Pokušava li se to Brave progurati na domaće tržište, saznat ćemo u budućnosti. Mi se kao fanovi možemo samo radovati rastućem broju borilačkih priredbi u našem dvorištu.

Linker
14. travanj 2024 13:22