Regija

Darko Stošić se oglasio nakon poraza: ‘Ovo je bila najljepša večer u mojoj karijeri, hvala vam svima!‘

Darko Stošić

 Instagram, Darko Stošić
Prava je šteta što nije uspio završiti Gazieva kad ga je imao u nokdaunu, no to je poraz iz kojeg može nešto naučiti

Proteklog vikenda se održala Brave 69 priredba u beogradskoj Štark areni, a na njoj su na kraju nastupila samo četiri regionalna borca. Još nekoliko njih je otkazalo zbog ozljeda, no izgleda da iz organizacije nisu imali spremne zamjene te je na priredbi nastupilo njih samo četiri.

No bez obzira na to, bila je to jako dobra priredba vrijedna svake pažnje. Patrik Čelić se borio protiv Aleksandra Terzića te ga je dominantno pobijedio, a ‘‘Joker‘‘ Ilić je također slavio. Nažalost, Darko Stošić je poražen i to nokautom u prvoj rundi, a nakon teškog poraza se putem svog Instagram profila obratio fanovima:

‘‘Bez obzira na poraz, ova večer je bila vjerojatno najljepša u mojoj karijeri, da smo svi mi sanjali prije nekoliko godina da MMA može napuniti beogradsku Arenu svi bi se smijali. Zato sam ja ponosan na sve vas! Hvala vam od srca za svu podršku, energiju, navijanje i lijepe poruke i manje lijepe… Volim vas sve!‘‘, napisao je Darko na svom Instagram profilu.

‘‘Samo ću se kratko osvrnuti na borbu. Htio sam dobrog borca da se borim pred svojom publikom i to sam i dobio. Gaziev je tvrd borac i bolji je pobijedio! Dobro je krenulo ali prošao je dobar aperkat od kojeg se nisam mogao oporaviti. Poštovanje za Gazieva jer nije htio nastaviti s udarcima dok sam bio u nokdaunu, vidio je da se ne mogu oporaviti. Ja se uskoro vraćam treninzima i u KSW oktogon‘‘, dodao je.

Što reći, prava je šteta što Darko nije uspio doći do pobjede pred domaćom publikom. Shamil Gaziev je jako dobar borac te je uz to bio dosta fizički veći od Darka, no početkom borbe je malo falilo da ipak Darko bude taj čija će ruka biti podignuta.

Linker
18. travanj 2024 13:27