Regija

Darko Stošić tvrdi da se Fabjan ‘stišao‘, Miran odmah uzvratio: ‘Javit ću ti se laktom u glavu‘

Miran Fabjan (lijevo) i Darko Stošić (desno)

 Fnc | Screenshot (ksw)
Nastavljaju se prozivke na relaciji Stošić-Fabjan

Miran Fabjan napravio je pravu pomutnju na regionalnoj MMA sceni. Bivši kickboksač, trenutno MMA borac, podosta iznenađujuće izabran je kao protivnik Tomislava Spahovića u Spahovićevom povratničkom meču.

Mnogi su na prvu bili skeptični po pitanju tog uparivanja, ali Fabjan je oduševio, kako nastupom, tako i promoviranjem samog meča. Koliko je Fabjan postao popularan ‘‘preko noći‘‘, potvrđuje i činjenica da će predvoditi dva uzastopna FNC-ova eventa.

Njegov sljedeći nastup gledat ćemo 30. ožujka (treći mjesec), a Miran će zajednom s Marijom Žgelom predvoditi FNC 15 priredbu. Iako je njegov fokus na Žgeli, Miran je podosta vremena posvećivao i nekim drugim borcima. Svjedočili smo prozivkama koje je uputio Mateju Batiniću, ali i Darku Stošiću.

Iako je Darko Stošić drugi teškaš velikog KSW-a, Fabjan ga svojim prozivkama želi dovesti u FNC-ov kavez. Proteklih nekoliko dana Stošić i Fabjan vodili su verbalni rat putem društvenih mreža i medija, ali situacija se donekle stišala nakon što su izrekli sve što su imali za reći. No, odrađujući intervju za MMA Respect YouTube kanal, Darko Stošić je ponovno ‘‘potpalio vatru‘‘.

‘‘Koliko vidim, Miran proziva sve redom. Ali od mene je dobio kontru i više se nije javljao.‘‘, poručio je Darko.

Njegova izjava brzo je počela kružiti društvenim mrežama i bilo je sasvim jasno da će Miran Fabjan imati nešto za reći. Slovenac ne voli gubiti unutar kaveza, ali ne voli gubiti niti verbalne bitke putem društvenih mreža. Vrlo brzo došla je njegova reakcija na najnovijevu Stošićevu provokaciju.

‘‘Fokus je na FNC-ovom eventu u Ljubljani, a Darko Stošić je slučajno upao u ovu priču. Što se tiče javljanja, javit ću ti se s laktom u glavu, ako mi odlučiš pružiti šansu da se borimo. Sretno na KSW-u, iskreno ću navijati za tebe, kao i uvijek do sada. Znam da ćeš i ti navijati za mene u Ljubljani, iako to nećemo reći Draženu Forgaču i tvom kompanjonu (prijatelju, op.a.) Mariju Žgeli.‘‘, uzvratio je Miran putem Instagram ‘‘storyja‘‘.

Podsjećamo, Stošića 24. veljače (drugi mjesec) čeka meč na KSW Epic eventu. Darko će se boriti protiv Matheusa Scheffela, a meč će biti održan prema Pride-ovim pravilima. Darko je potvrdio kako bi nakon tog meča mogao razmisliti o nastupu na FNC-u i borbi protiv Fabjana, ali puno toga ovisit će o Fabjanovom nastupu u Ljubljani. Mario Žgela radi u tišini i u Ljubljanu će doći s opasnim namjerama.

Linker
05. ožujak 2024 11:04