Regija

Denis Stojnić dao ekskluzivan intervju uoči EMC 9 priredbe

Denis Stojnić

 Emc 9
Saznali smo kako se Stojnić pripremao za protivnika

Ekskluzivan intervju uoči EMC 9 priredbe za Fight Site portal dao je Bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić.

Podsjetimo se, EMC priredba održava se ovu subotu 16.travnja (4. mjesec) u režiji braće Dijaković, a priredba je prepuna kvalitetnih regionalnih boraca kao što su Antun "Killer" Račić, Martin Batur, Erko Jun te Ivo Ćuk. Denis će snage odmjeriti protiv posljednje navedenog Ive Ćuka kojemu će ovo ujedno biti i povratak na MMA scenu nakon dužeg izbivanja. U nastavku članka možete pročitati kako je Stojnić ocijenio svog protivnika, kako su mu protekle pripreme te kakvi su mu planovi za ovu godinu.

Kako ocjenjuješ svog protivnika sa predstojećeg EMC 9 eventa?

"Protivnik ima 19 pobjeda i 11 poraza, što znači da mu je scor dobar. Koliko sam vidio eksplozivan je, dobar je u parteru i u stojci. Radi se o iskusnom MMA protivniku."

Kako su ti protekle pripreme i jesi li se bazirao na nešto specifično?

"Ja sam stalno u pripremama i uvijek se trudim biti u što boljoj formi jer svaki dan mogu dobiti poziv za borbu od svog managera Ivana Dijakovića."

Kakav ishod borbe predviđaš?

"Kao svaki borac očekujem pobjedu jer nitko ne bi ulazio u meč kad bi znao unaprijed šta će se dogoditi."

Namjeravaš li se ove godine još boriti?

"Namjeravam ako bude sve po planu i KSW stigne u Hrvatsku. Koliko sam upoznat KSW priredba bi se trebala održati krajem godine u Puli ili Zagrebu. Ukoliko se ta priredba održi vidimo se krajem godine u Hrvatskoj."- zaključio je Stojnić.

Linker
14. travanj 2024 09:31