Regija

Denis Stojnić potpisao za Bellator!

Denis Stojnić

 Instagram (denisstojnicufc)
Vijest je objavio njegov menadžment na društvenim mrežama

Bosanskohercegovački borac Denis Stojnić (15-3-1) potpisao je ugovor s jednom od najboljih MMA organizacija, a radi se o Bellatoru. Vijest je na svom Instagram profilu podijelio ‘UFD Sports Management‘, koji je zadužen da vođenje Denisove karijere.

U svojoj profesionalnoj karijeri Denis je slavio petnaest puta, te je odradio i dvije borbe u UFC-u. U obje se borio protiv legendi, Caina Velasqueza i Sefana Struvea. Bilo je to 2009. godine, a nakon toga više nije nastupao pod okriljem UFC-a.

Svoj trenutno posljednji nastup Denis je odradio u četvrtom mjesecu ove godine kada je na EMC 9 priredbi pobijedio Ivu Ćuka i to nokautom u prvoj rundi. Nakon toga je par mjeseci pauzirao s borbama, da bi se sad vratio u velikom stilu i potpisom za Bellator.

Trebao je Denis nastupati i u KSW-u, no oba puta je došlo do otkazivanja borbe. Jedna od njih je i ona protiv Ante Delije, a druga protiv Michala Wlodareka.

Što se tiče Bellatorove teške kategorije, ona obiluje legendama i bivšim UFC-ovim borcima. Prvak je Ryan Bader, a tu su još Cheick Kongo, Fedor Emelianenko, Timothy Johnson, zatim talentirani Valentin Moldavsky i drugi, tako da bi svakako bilo zanimljivo gledati nekog od regionalnih boraca protiv nekog od tih imena.

Još uvijek nije poznato kada će točno i protiv koga Denis debitirati, ali su ispod objave napisali da će uskoro biti više vijesti o detaljima debija. Bellator će u Europu doći krajem ovog i krajem idućeg mjeseca, prvo u Dublin a zatim u Milano tako da će Denis vjerojatno debitirati na nekoj od tih priredbi.

Linker
09. svibanj 2024 14:34