Regija

Devet mečeva čeka nas na spektaklu u Zaboku: Saznajte koje borbe možete pogledati besplatno

FNC Armagedon

 Boris Kovacev/cropix
FNC 5 priredba večeras od 19:00h sati održat će se u Zaboku, a čeka nas uzbudljiv program

Gotovo četiri puna mjeseca prošla su od posljednje FNC-ove priredbe. Spektakl u Osijeku zaslužio je čistu peticu, od organizacije i produkcije pa do borbi koje smo tamo gledali. Talenti poput Marka Bojkovića i Daniela Bažanta dizali su publiku na noge, Ivica Trušček i Saša Milinković pobijedili su u pravim ratovima, a Ivan Erslan sve je završio nokautiravši Luisa Henriquea da Silvu.

Dobra vijest je kako ćemo mnoge od tih boraca ponovno gledati i večeras na priredbi u Zaboku. Daniel Bažant borit će se u glavnoj borbi večeri, a njegov protivnik bit će Rony Jason. Ulog je pojas u perolakoj kategoriji, a FNC će večeras ujedno prvi puta dobiti prvaka jedne od težinskih kategorija.

Ivicu Truščeka čeka iskusni srpski borac Aleksandar Janković, dok Marka Bojkovića čeka težak ispit u vidu neporaženog Luke Giorgadzea (4-0-0). Nastupit će danas i nekoliko prvaka prošlosezonskog Armagedona.

Matija Bosančić i Đorđe Bukvić nevjerojatno su talentirani srpski borci i timski kolege, a njihove mečeve nikako nemojte propustiti. Bukvića čeka Pleurat Smajli, dok se Bosančić bori protiv Raffaelea Stroppe.

Ako ste ljubitelj kvalitetnog hrvanja, Denis Jurakić trebao bi zadovoljiti vaše potrebe. Srpskog borca nakon neugodnog poraza koji je proteklog mjeseca doživio u Švedskoj, čeka Talijan Simeon D'Anna.

Dvije borbe u kojima ćemo gledati ili ekspresne finiše ili prave makljaže, jesu one između Patrika Čelića i Michaela Realija te Ivana Vitasovića i Jussija Halonena. A sve će započeti profesionalnim debijem izuzetno talentiranog Frana Luke Đurića. Borac koji trenira pod mentorstvom Bernarda Bana osvajač je nebrojenih amaterskih turnira, a sada je spreman iskoračiti u profesionalne vode. Njegov protivnik bit će Pietro Matteo Lupino, Talijan koji će također debitirati.

Pri dnu ovog teksta možete pročitati kompletan raspored borbi. Preliminarni dio priredbe moguće je pogledati besplatno, putem YouTube kanala 24 sata, s početkom u 19:00h. Za gledanje glavnog dijela programa morate kupiti PPV po simboličnoj cijeni od 29 kuna. Kupnjom PPV-a podržavate rad domaće MMA promocije koja radi uistinu dobar posao kroz posljednjih nekoliko godina. PPV možete kupiti OVDJE.

FNC 5 - raspored borbi:

Glavni dio priredbe:

Perolaka kategorija (borba za pojas): Rony ‘Jason’ Mariano – Daniel Bažant

Velter kategorija: Aleksandar Janković – Ivica Trušček

Laka kategorija: Luka Giorgadze – Marko Bojković

Teška kategorija: Jussi Halonen – Ivan Vitasović

Velter kategorija: Michael Reali – Patrik Čelić

Preliminarni dio priredbe:

Perolaka kategorija: Simone D’Anna – Denis Jurakić

Velter kategorija: Pleurat Smajli – Đorđe Bukvić

Srednja kategorija: Raffaelle Stroppa – Matija Bosančić

Bantam kategorija: Piettro Matteo Lupino – Fran Luka Đurić

Linker
19. travanj 2024 09:31