Regija

Dokaz Erslanove veličine: Hrvatski poluteškaš dobio je čestitke i podršku od strane brojnih poznatih MMA lica

Ivan Erslan

 Screenshot (twitter, Ksw)
Hrvatski borac gotovo na svakog ostavlja dojam uzornog sportaša i ispravne osobe

Ivan Erslan proteklih godina etablirao se kao ponajbolji hrvatski MMA borac. Ali kvalitete koje pokazuje tijekom MMA mečeva nisu jedine njegove kvalitete.

Tko god je imao prilike surađivati s Ivanom Erslanom, za njega ima samo riječi hvale. Uvijek slušamo kako se radi o velikom radniku, skromnoj osobi i pravom primjeru uzornog sportaša i obiteljskog čovjeka.

Erslan je također jedan od omiljenih sparing partnera mnogim borcima u glavnoj ATT dvorani na Floridi. Andrei Arlovski prije nekoliko godina upoznao je našeg Erslana, a kako navodi Dražen Forgač, nakon samo dva sparinga Arlovski je tražio Erslana da ostane na Floridi do kraja njegovog trening kampa.

Nerijetko Erslan na Floridi sparira i s Juniorom dos Santosom, a imali ste prilike vidjeti na Erslanovim Instagram objavama da između Erslana i JDS-a također postoji prijateljstvo i uzajamno poštovanje.

Odlični su odnosi također između Erslana i dagestanskih boraca u ATT-ju, a više je nego očito kako Ivan Erslan mnogima ostavlja dojam dobre i ispravne osobe. Potvrda toga došla je i nakon njegove jučerašnje pobjede nad Bogdanom Gnidkom.

Osim mnoštva naših čitatelja koji su komentarima i lajkovima iskazivali podršku i upućivali čestitke hrvatskom poluteškašu, mnoštvo čestitki Erslan je dobio i na KSW-ovim društvenim mrežama. Poljska organizacija objavila je snimku Erslanovog nokauta, a brojna poznata borilačka i sportska lica iskazala su podršku i divljenje Erslanovoj pobjedi. U nastavku članka izdvojili smo vam reakcije poznatih boraca i trenera koji su komentirali Ivanov nokaut nad Gnidkom.

Ako netko zaslužuje takvu podršku, onda je to definitivno Ivan Erslan!

Reakcije poznatih boraca i trenera na pobjedu Ivana Erslana nad Bogdanom Gnidkom:

Junior dos Santos:

‘‘Čestitke šampionu‘‘

Scott Askham:

‘‘Zvijer!!! Ivan Erslan sljedeći je prvak.‘‘

Ibragim Chuzhigaev:

‘‘Znao sam da će netko definitivno zaspati. Čestitke Ivanu Erslanu.‘‘

Thiago Alves:

‘‘Sjajan posao!‘‘

Joaquim Silva:

‘‘Odličan posao brate‘‘

Glaico Franca:

‘‘Čestitke brate‘‘

Eryk Anders:

‘‘Ayeeee‘‘

Mandy Bohm:

‘‘Wow, kako predivan udarac‘‘

Markus Perez:

‘‘Čestitke brate... čudovište‘‘

Čestitke putem emojija ostavili su još: Ivica Kostelić, Conan Silveira, Artem Levin, Aliaskhab Khizriev, Muhammad Lawal, Leandro Silva, Alessio Sakara, Rodrigo Nascimento, Steve Mocco, Cody Durden, Azamat Bekoev itd.

Linker
07. travanj 2024 13:01