Regija

Duško Todorović dobio novog protivnika, idućeg vikenda čeka ga ‘Robocop‘

Duško Todorović
 screenshot
29-godišnji Gregory Rodrigues debitirat će u UFC-u borbom protiv srpskog borca srednje kategorije

Samo dan nakon što je ostao bez prvobitno planiranog protivnika za nastup 5. lipnja u Las Vegasu, Duško Todorović dobio je novog protivnika, nakon čega ostaje na programu UFC Fight Night 189 priredbe. Podsjećamo, borbu je zbog ozljeda bio prisiljen otkazati Maki Pitolo, no vrlo brzo je riješena neizvjesnost po pitanju Duškovog nastupa.

27-godišnjaku iz beogradskog Secutora suprotstavit će se aktualni prvak jedne od najjačih manjih američkih MMA promocija, Legacy Fighting Alliancea. To je dvije godine stariji Gregory Rodrigues. Brazilski borac nadimka Robocop trenutno je na profesionalnom omjeru od devet pobjeda i tri poraza. Osim toga je slavio u osam od posljednjih devet borbi, upisavši poraz tek u nastupu na UFC-ovom Contender Seriesu. Do najveće svjetske promocije tom linijom nije uspio doći, no zato je došao preko pojasa LFA prvaka.

A pojas je osvojio proteklog vikenda, osvojivši LFA turnir srednje kategorije, izuzetno atraktivnim nokautom, o čemu smo i pisali na našem portalu.

Rodrigues je podjednako opasan na nogama i na podu, no ne bi trebao ponuditi ništa s čime se Duško Todorović do sada nije susreo.

Srpski borac dolazi iza prvog poraza u karijeri, koji mu je u siječnju nanio Punahele Soriano. Preko njega je ipak prešao uzdignute glave, a zanimljivo je kako je njegov prvobitno planirani protivnik zapravo timski kolega čovjeka koji ga je savladao, uz dodatak kako obojica dolaze s Havaja. Sad će se ipak morati prilagoditi ponešto drugačijem borcu, no vremena za te taktičke finese još uvijek ima dovoljno.

Todorović i Rodrigues nastupaju na programu kojeg predvodi teškaška borba između Jairzinha Rozenstruika i Augusta Sakaija.

Linker
19. travanj 2024 21:29