UFC

(VIDEO) Tyroy Woodley odradio ulogu u spotu pjevačice Mai Lee prepunom vrućih scena na rubu cenzure

 screenshot (YouTube)
Nakon raskida ugovora s UFC-om, bivši prvak dodatno se posvetio djelovanju na glazbenoj sceni

Tyron Woodley počeo se ozbiljnije baviti glazbom još dok je bio na UFC vrhu, a nakon serije poraza i otkaza iz promocije mogao bi tamo u potpunosti prebaciti svoju karijeru. Njegov novi glazbeni angažman ovog puta nije u ulozi izvođača, nego se našao u glavnoj muškoj ulozi spota pjevačice Mai Lee. I to spota koji odmah na prvu upada u oko.

Bivši UFC-ov prvak odradio je ulogu ljubavnika vijetnamsko-američke pjevačice, koja je u ovom spotu odlučila pokazati što više. Glazbeni žanr je R'n'B, a Woodleya vidimo u nekoliko vrućih scena. Kao što smo naveli, ovog puta nije pustio svoj glas, ali bi mogao pomoći ovaj glazbenici u što bržem probitku. Naime, rijetko kojem borilačkom mediju je ovo njegovo gostovanje promaklo.

Za sada još uvijek nije poznato hoće li Woodley nastavljati MMA karijeru, u kojoj je zaradio više nego dovoljno za lagodan život. Što se tiče glazbe, za sada je imao podosta pozitivnih kritika, ali kasnije i negativnih, nakon što je "isplivala" njegova sad već legendarna "In and out of love" snimka.

Ovog puta, kao što je navedeno, Woodleyevog vokala nema, a svi zainteresirani mogu kliknuti "play" i vidjeti kako je odradio posao u spotu.

Linker
20. travanj 2024 09:33