Regija

Duško Todorović poražen prekidom u samoj završnici lude uvodne runde

Duško Todorović
 Screenshot (Instagram, Dana White/ UFC)
Preživio je srpski borac nekoliko teških napada, ali Soriano se pokazao kao vrlo opasan suparnik

Duško Todorović u 11. je nastupu doživio prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri.

Punahele Soriano u subotu je bio bolji, precizniji i definitivno opasniji od 26-godišnjaka iz Beograda. I Duško i dvije godine stariji borac s Havaja u ovaj su meč ušli neporaženi, ali Soriano je bio taj koji će Abu Dhabi napustiti s još uvijek savršenim omjerom koji od sada broji osam pobjeda iz isto toliko nastupa.

Smireno je izgledao Todorović na otvaranju ovoga meča, dobro se izmicao, ali nakon otprilike minute i pol Soriano je po prvi puta ljevicom ozbiljnije pogodio srpskoga borca. Duško je počeo krvariti ispod desnoga oka i od toga trenutka Punahele postaje sve opasniji.

Otprilike 90 sekundi prije kraja prve runde nova precizna ljevica šalje Todorovića u nokdaun, Duško se nakratko pridiže ali je uzdrman i opet pada na pod. Nedugo nakon toga vraćaju se ponovno na noge, ali ta lijeva ruka Soriana ponovno pronalazi put i Todorović je još jednom na podu. U svom tom kaosu Todoroviću je ispala zaštita za zube koja se zaglavila uz sami rub kaveza, izgledalo je kao da bi to moglo pomoći mladom Srbinu. Definitivno je Duško dobio nešto vremena, ali ubrzo ga Soriano novim napadom još jednom šalje na pod i Herb Dean je vidio dosta te zaustavio borbu. Službeno vrijeme pokazalo je da je do kraja prve runde bilo ostalo još samo 12 sekundi.

Linker
01. veljača 2021 17:51