Regija

Duško Todorović se oglasio nakon ozljede: ‘Ovo je neprocjenjivo iskustvo, ali ostaje žal što nisam pokazao ono što smo radili‘

Duško Todorović

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Prava je šteta da je doživio tako tešku ozljedu, ali nadamo se kako će se brzo oporaviti i vratiti u kavez

Sinoć se u Londonu održavao UFC 286 kojeg su predvodili Kamaru Usman i Leon Edwards. Edwards je tom prilikom došao do prve obrane titule svladavši Usmana sudačkom odlukom, a i ostatak priredbe je bio jako dobar.

U sklopu ranog preliminarnog dijela nastupio je srpski borac srednje kategorije, Duško Todorović. Sinoć je Duško ispred sebe imao neporaženog borca, inače bivšeg prvaka Cage Warriorsa. Radilo se o Christianu Leroyju Duncanu kojemu je Duško bio prvi meč u UFC-u. Borba se završila već u prvoj rundi, ali na neslavan način jer se Duško ozlijedio kada se izvlačio iz klinča. Vrlo vjerojatno se radilo o ozlijedi ligamenata, a povodom ozljede se oglasio i Duško preko svog Instagram profila:

‘‘Hvala svima na lijepim porukama i podršci i veliko hvala svim navijačima u O2 areni koji su me ispratili lijepim riječima i aplauzom iako sam se borio protiv njihovog borca. Ne znam što bih mogao sada pretjerano pametno da kažem vezano uz samu borbu… Nažalost početkom prve runde rijekom borbe u klinču povrijedio sam koljeno te je sudac prekinuo borbu. Bez obzira na loš ishod, ovo je zaista bilo neprocjenjivo iskustvo, ali ostaje velika žal što nisam uspio da pokažem ništa od stvari na kojim smo radili. Idemo dalje‘‘, napisao je Duško.

Detalj koji je brojim fanovima upao u oko jest svakako Duncanova reakcija nakon borbe. On je također bio vidno razočaran te je rekao kako se nadao da će još dosta toga pokazati. Nije bio zadovoljan te se pokazao pravim sportašem.

Što reći, prava je šteta što je Duško doživio ovu ozljedu koja će ga na duže vrijeme udaljiti iz kaveza. Ovom mu prilikom još jednom želimo brz oporavak.

Linker
17. travanj 2024 04:36