Regija

Erslan i Stošić veliki favoriti u svojim borbama, Pejić najveći autsajder na cijelom ‘cardu‘

Darko Stošić
 Ksw
Prema mišljenju ‘bookmakeri‘, dva od tri regionalna borca trebala bi slaviti na KSW 61 priredbi

Na KSW 61 priredbi održat će se devet borbi, a prema mišljenju "bookmakera", odnosno ljudi čiji je posao osmisliti ponudu kladionica, niti jednu borbu ne možemo proglasiti egalom. Svaka ima svoje favorite, neke izraženije, a neke malo manje.

Nama je svakako zanimljivo popratiti kakve se šanse daju borcima čiji će nastupi kod nas u regiji biti najpraćeniji. Dvojica od njih su među najvećim favoritima. To je prvo Darko Stošić, oko kojeg se smatra da "short notice" uskakanje ne bi trebalo biti problem u ostvarenju pobjede vrijedne pozicije izazivača prvaka teške kategorije. Uz Patrika Kincla, on jedrugi najveći favorit na priredbi.

Velike šanse kladionice daju i Ivanu Erslanu, koji je s koeficijentom 1.43 peti najveći favorit na programu.

Nažalost, onaj kome ne vjeruju je Filip Pejić, budući da je "Nitro" prema tečaju najveći autsajder. Iako je doživio poraz od Daniela Torresa, kojim je ostao bez titule prvaka, Salahdine Parnasse baš nije izgubio puno na svojoj reputaciji ponajboljeg borca izvan UFC-a. Vjeruje se da bi se on uskoro trebao vratiti na tron, no neće imati nikako lak posao protiv Pejića. Zagrebački borac bi na račun ovoga svakako trebao imati još veću motivaciju, a oni koji vjeruju u njega imaju priliku zaraditi. I to četiri puta više od uloženog.

Slovenka Monika Kučinić, kojoj će ovo biti debi u KSW-u, također je autsajder u borbi protiv popularne poljske borkinje Karoline Owczarz, a Mariusz Pudzianowski bi prema ovome trebao savladati Lukasza Jurkowskog.

Svi oni u subotu 5. lipnja imat će priliku potvrditi svoj status favorita ili dokazati kako su s krivom proglašeni autsajderima.

KSW 61 - Ponuda kladionice

Mariusz Pudzianowski (1.50) vs. Lukasz Jurkowski (2.60)
Salahdine Parnasse (1.25) vs. Filip Pejić (3.96)
Michal Kita (3.21) vs. Darko Stošić (1.30)
Tomasz Romanowski (3.53) vs. Patrik Kincl (1.30)
Roman Szymanski (1.50) vs. Donovan Desmae (2.60)
Karolina Owczarc (1.40) vs. Monika Kučinić (2.96)
Przemyslaw Mysiala (2.83) vs. Ivan Erslan (1.43)
Damian Stasiak (1.55) vs. Andrey Lezhnev (2.45)
Jakub Kamieniarz (1.52) vs. Adam Niedzwiedz (2.53)

Linker
24. travanj 2024 21:51