Regija

Erslanov protivnik doživio probleme na vaganju, medicinski tim donosi odluku hoće li biti borbe

Erslan vs. Bittencourt

 KSW
Službeno KSW 67 vaganje nije prošlo bez problema koji se tiču naših boraca

Dok smo čekali službene rezultate KSW 67 vaganja, na kojem smo se nadali saznati u kakvom stanju tri regionalna borca ulaze u sutrašnji okršaj, dočekali smo niti malo lijepe vijesti. Naime, nakon što je Ivan Erslan samo tri dana pred priredbu dobio novog protivnika, sad je upitno hoće li i taj moći nastupiti na sutrašnjem programu.

Kako je otkriveno putem službenog KSW-ovog Twitter profila, došlo je do problema na vaganju. Inače, Ivan je već pristao da ovu borbu ipak odradi u međukategoriji do 96 kilograma, no čini se da niti to neće biti slučaj.

"Caio Bitencourt imao je problema sa svojim zdravstvenim stanjem tijekom skidanja kilograma. Trenutno ga pregledava KSW-ov liječnički tim. Ukoliko Brazilac dobije dozvolu nastupiti, borba će se održati u teškoj kategoriji", navedeno je.

Ukratko, to bi značilo kako više ne bi bilo težinske granice. Trenutno nam nije poznato je li Ivan prihvatio kakav slijed događanja, no u jučerašnjem intervjuu je izjavio kako bi mu najgora opcija bila da se ovog tjedna ne bori, tako da pretpostavljamo da je spreman na kompromise, posebno ako KSW uskoči s još nekim financijskim poticajem.

Kakva je konačna odluka po pitanju ove borbe obavijestit ćemo čim KSW izađe u javnost sa službenom objavom.

Linker
18. travanj 2024 09:50