Regija

Ivan Erslan jednostavno nije imao sreće te je ostao i bez zamjenskog protivnika na KSW-ovom eventu

Ivan Erslan

 Screenshot (youtube, Ksw)
Hrvatski borac prije dva dana pristao je na zamjenskog protivnika, no Bittencourt je također otpao

Nažalost, današnje vaganje za KSW 67 priredbu donosi nam loše vijesti. Ivan Erslan ostao je bez protivnika i sutra ipak neće nastupiti na priredbi u Varšavi. Brazilac Caio Bittencourt trebao se boriti protiv našeg Ivana u ''catchweightu'' do 96 kilograma, no vaga mu je pokazala 104.5 kilograma.

Iako su organizatori predložili da se meč održi u teškoj kategoriji, a Erslan je bio spreman pristati i na to, Brazilac je imao velikih problema prilikom pokušaja skidanja kilaže za ''catchweight'' te je morao proći liječnički pregled kako bi dobio dopuštenje za nastupiti.

Ipak, Bittencourt na koncu nije dobio dozvolu od strane medicinskog tima te je meč otkazan. Erslan uistinu nije imao sreće po pitanju nastupa na ovoj priredbi. Prije samo dva dana objavljeno je kako prvotno planirani protivnik Hasan Mezhiev ne može nastupiti jer je bio pozitivan na koronavirus. Caio Bittenncurt (14-7-0) uskočio je kao kasna zamjena, no očito nije bio u mogućnosti skinuti kilažu u tako kratkom periodu.

Erslan je jučer u razgovoru za KSW International izjavio kako ne voli iznenađenja, odnosno kasne promjene protivnika. Međutim, borac iz zagrebačkog ATT-ja dodao je kako bi ipak najgore bilo da uopće ne nastupi. Upravo to se na koncu dogodilo.

Prava je šteta što nećemo gledati Erslana, posebice nakon što je prošao dobre pripreme na Floridi u American Top Teamu. Međutim, prilika za treću pobjedu u nizu, morat će pričekat neku drugu priredbu.

Što se ostalih predstavnika tiče, Darko Stošić težio je 105.2 kilograma za svoj teškaški meč protiv Phila De Freisa (120.1 kg), dok je Filip Pejić (69 kg) bio pola kilograma pretežak za borbu u ''catchweightu'' protiv Dawida Smielowskog. ''Nitro'' je tako ostao bez 30 posto svog honorara.

Ceremonijalno vaganje započinje od 18:00h, a možete ga pogledati OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 04:12