Regija

Filip Pejić oglasio se nakon poraza: ‘Nema opravdanja, bio je bolji‘

Filip Pejić
 Ksw
Hrvatski borac sinoć je poražen nokautom u drugoj rundi protiv opasnog Daniela Rutkowskog

Nažalost, Filip ‘‘Nitro‘‘ Pejić sinoć je doživio drugi poraz zaredom. Poljak Daniel Rutkowski (13-2-0) opravdao je status favorita i veliki potencijal te je savladao našeg Pejića nokautom u drugoj rundi. Izvukao je Rutkowski lijevi high kick doslovno iz ničega, a Pejić je prvi puta u karijeri klasično nokautiran.

Filip se oglasio putem ‘‘storyja‘‘ na svom Instagram profilu te je čestitao pobjedniku na zasluženoj pobjedi.

‘‘Ekipa, evo prvi nokaut u karijeri. Jebiga, uzdrmao me i to je to. Šta da radim. Dobro sam i sve je dobro. Prva rundu smo tu negdje bili, u drugoj me uzdrmao i jebiga. Nisam vidio tu nogu uopće, niti sam bio spreman. Idemo dalje, takav je sport. Odvratan i zao. Nekad pobijediš, nekad izgubiš. Idemo dalje. Bojao sam se da će mi načeti rebra, no bio je bolji.‘‘, započeo je ‘‘Nitro‘‘.

Inače, Pejić je u borbu ušao s ozljedom rebara te je nešto više pažnje usmjeravao ka tome da ne prima udarce na ozlijeđeni dio tijela. Međutim, borac iz zagrebačkog ATT-ja ne želi tražiti izliku za poraz u svojoj ozljedi.

‘‘Hvala na podršci. Nema opravdanja ekipa. Tko je očekivao da će me pogoditi nogom u glavu? Znao sam kakvu ozljedu imam, no ušao sam u meč. Bio je bolji, gađao je gdje treba, pogodio me u glavu. Jednostavno nisam imao sreće. Ja se nadam da ćete me i dalje podržavati i pratiti. Idemo dalje.‘‘, dodao je Pejić.

Šteta što je Filip jučer izgubio, jer do tog trenutka borba je bila poprilično izjednačena i postojale su dobre šanse za veliko iznenađenje.

Linker
13. travanj 2024 16:28