Regija

FNC 6 priredba u Karlovcu dobiva pojačanje; nastupaju Bolfan, Brkan i Jurakić!

Mateo Bolfan, Ilija Brkan, Denis Jurakić

 Screenshot(instagram, Mateo Bolfan, Denis Jurakić)
Event je obogaćen sa još tri perspektivna mlada borca

Za nešto malo više od mjesec dana čeka nas pravi spektakl u Karlovcu na FNC 6 eventu u kojem će nastupati brojna jaka regionalna imena. Neki od boraca koji bi trebali nastupiti su Vaso Bakočević, Ivan Vitasović, Mario Žgela, Satoshi Ishii i mnogi drugi. Event će se održati 17. lipnja (6. mjesec) u Sportskoj dvorani Karlovac.

Nedavno se saznalo da će event dobiti nova pojačanja, a to su sve popularniji srpski borac Denis Jurakić zvani "Dagestanac", finalist prošlogodišnjeg Armagedona Mateo Bolfan i sve popularniji Ilija Brkan.

Denis Jurakić kojemu je judo primarni sport u jako malo nastupa uspio je od sebe napraviti pravu zvijezdu. Prvo je pokazao svima da je majstor u parteru, a nakon toga je nokautom u prvoj rundi protiv Simonea D'Annaa pokazao kako je opasan i u stojci. Njegov klupski kolega Marko Bojković dao mu je nadimak "Dagestanac" za kojega po njegovim hrvačkim sposobnostima možemo reći kako mu sjajno odgovara. U Karlovcu će se boriti protiv Hrvoja Stepića.

Mateo Bolfan svoju posljednju borbu odradio je prije pola godine baš protiv Jurakića u kojoj je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom. U karijeri ima dvije pobjede i jedan poraz, a trebao se boriti na prije dva tjedna na Gladiator Fight Night 7 eventu, ali protivnik mu je otkazao u posljednji čas. S kime će se boriti u Karlovcu još nije poznato.

Treće pojačanje je borac srednje kategorije Ilija Brkan koji je svoje pobjede do sada završavao prekidom, a izgubio je tek jednom. Još se ne zna s kime će se boriti u Karlovcu, a svoju posljednju borbu odradio je protiv Luke Šafrana u drugom mjesecu i pobjedu odnio gušenjem u prvoj rundi.

Linker
26. travanj 2024 12:18