Regija

FNC Armagedon dolazi u Osijek: organizatori najavljuju najjači program do sada!

Marko Bojković
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
Poznata je lokacija i datum održavanja završnice ovosezonskog FNC Armagedon turnira

Bližimo se finalu druge sezone FNC Armagedon turnira, a čelnici promocije odlučili su otkriti mjesto održavanja priredbe. Turnir dolazi na istok Hrvatske, točnije u Osijek, a finale ćemo gledati 04. prosinca ove godine. Dvorana Gradski vrt ugostit će ovaj spektakl.

Iz FNC-a navode kako raspored super borbi još ne mogu otkriti, no dodaju kako nas čeka daleko najjači program do sada. Poznato je kako bi na finalnoj ovosezonskoj priredbi trebao nastupiti i Marko Bojković. Srpski borac lake kategorije jedan je od najvećih talenata u regiji, a posebno je oduševio osvajanjem lake kategorije u prvoj sezoni ovog turnira. Trenutno nije poznato tko će biti njegov protivnik.

Što će organizatori prirediti za ostatak programa u Gradskom vrtu, preostaje nam strpiti do službenih informacija. U svakom slučaju, neovisno o super borbama, finala ovosezonskog turnira uzbudljiva su sama po sebi. Borci poput Matije Bosančića, Marija Žgele, Alberta Antića, Denisa Jurakića i svih ostalih finalista zasigurno će pružiti još jednu večer kvalitetnih i zanimljivih mečeva.

Nadamo se kako će epidemiološke mjere dopustiti prisutnost publike u Gradskom vrtu, jer čini se kako bi mogli gledati jednu stvarno kvalitetnu MMA priredbu.

Linker
24. travanj 2024 10:34