Regija

Ivica Trušček: ‘On je najbolji borac s kojim sam se borio, nikad me nitko nije završio tako brzo!‘

-Fight Site-
Zagreb, 071023.
American Top Team dvorana, Zagrebacka avenija 108.
Ivica Truscek, MMA borac.

 RONALD GORSIC Cropix
Uskoro ćete moći pročitati i veliki intervju uoči FNC 13 priredbe u Beogradu

Nešto manje od četiri tjedna dijeli nas od debitantskog "eventa" FNC-a na području susjedne nam Srbije. Datum priredbe jest 4. studenog, a lokacije je dvorana Pionir u Beogradu. Neka uparivanja već znamo: najiščekivanija borba jest ona između Vase Bakočevića i Francisca Barria, Nikola Joksović branit će pojas velter kategorije protiv Save Lazića, a nastupit će i mnoga druga regionalna imena.

Jedno od njih je i apsolutna legenda regionalnog MMA-a, Ivica Trušček. "Terror" će na ovoj priredbi upisati 81. profesionalni nastup, a iako nam je protivnik poznat, pričekat ćemo da organizacija službeno objavi taj meč pa ćemo nakon toga izići s tom informacijom u javnost. U razgovoru s Truščekom otkrio nam je mnoge zanimljive detalje oko same priredbe, ali i općenito iz njegove karijere.

Kada smo ga upitali za već spomenuti meč Joksovića i Lazića, dao nam je zanimljiv odgovor, a to je da "Hitman" najbolji borac s kojim se borio!

"Savo Lazić je najbolji borac s kojim sam se borio! Ako gledamo matematički, to je činjenično, nikad me nitko nije tako brzo nokautirao", kazao nam je.

Podsjetimo, ova dva borca odmjerila su snage prošle godine na FNC 7 priredbi u pulskoj Areni gdje je Lazić nokautirao Truščeka za samo 18 sekundi i priredio vjerojatno najveće iznenađenje na cijelom "eventu". Upravo ta pobjeda i dovela ga je do napada na pojas kategorije do 77 kilograma, a kada smo upitali Truščeka za prognozu ovog meča, odbio je, jer kako kaže:

"Nezahvalno je prognozirati, oba borca su jako kvalitetna i nema smisla pogađati. Imam osobno iskustvo s Lazićem koji me riješio za 18 sekundi, a Joksović je vrlo kvalitetan borac koji ima odličnog trenera, Nemanju Miloševića. Trebao sam se i boriti s njim, ali drago mi je da nisam, ne treba mi još poraza (smijeh)", rekao je legendarni "Terror".

Uskoro ćete moći pročitati i veliki intervju s Truščekom te saznati što je sve izjavio uoči FNC 13 priredbe u Beogradu, a do tada vas upućujemo da kupite karte za ovaj veliki događaj i ne propustite pravi spektakl u Pioniru 4.11.

Linker
28. travanj 2024 04:07