Regija

FNC potvrdio još jedan zanimljiv okršaj: 'Croata' saznao protivnika za nastup na 'Fighting Islandu'

Aleksandar Janković i Francisco Barrio
 FNC
Polako se popunjava 'fight card' za novu priredbu brzorastuće hrvatske borilačke promocije

Fight Nation Championship objavio je u ponedjeljak još jedan zanimljiv okršaj koji bi se trebao održati 31. srpnja na otoku Pagu.

Na temelju informacija koje su osvanule na službenim kanalima sve uspješnije hrvatske borilačke promocije, saznali smo da će se na FNC-ovom 'Fighting Islandu' boriti i Francisco Barrio (6-1), a protivnik popularnog 'Croate' (11-8) na ovom će eventu biti 25-godišnji srpski borac Aleksandar Janković.

"Još jedan odličan meč očekuje nas na Fighting Island-u! Iskusni i uvijek opasni borac iz Ahilej borilačke akademije odmjerit će snage s odličnim borcem iz American Top Teama Zagreb te ujedno jednim od najboljih hrvača u regionalnom MMA-u, Franciscom Barrijom" - poručili su iz FNC-a.

Janković se, spomenimo, inače za svoje nastupe zna pripremati i u društvu Vase Bakočevića, jednog od najpopularnijih boraca s ovih prostora koji je upravo glavni favorit za idućeg protivnika hrvatsko-argentinskog borca. Da cijela priča bude još zanimljivija, i 'Psihopatu' ćemo istog dana gledati u akciji, a njegov protivnik na poznatoj plaži Zrće bit će još jedan MMA veteran - Ivica Trušček.

Linker
17. travanj 2024 13:09