Regija

FNC službeno objavio treću borbu za pojas, Rony Jason pokušat će preoteti titulu prvaku perolake kategorije

Jordan Barton (lijevo) i Rony Jason (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
U posljednjim nastupima upisali su nokaute protiv Bažanta i Pejića

Nakon službeno najavljene borbe za pojas u teškoj i velter kategoriji, sada je na red došla i perolaka kategorija, a FNC je potvrdio da će Jordan Barton braniti pojas protiv Ronyja Jasona!

Nema potrebe dugo predstavljati ovu dvojicu boraca FNC publici, jer njihove izvedbe u kavezu govore same za sebe. Iako smo samo nakratko vidjeli Bartonove vještine u FNC-u, činjenica da je nokautom riješio bivšeg prvaka FNC-a, Daniela Bažanta u samo nešto više od dvije minute dovoljna je da bilo tko to primijeti. Unatoč tome što je izvan kaveza miran tip, nakon što se vrata kaveza zaključaju, pretvara se u apsolutnu zvijer.

Dok Jordan ulazi u pulsku Arenu u svoju prvu obranu naslova, suprotstavlja se Ronyju Jasonu, bivšem UFC borca ​​i legendi brazilskog MMA-a. Nije potrebno predstavljati Jasona FNC publici; njegovi prethodni nastupi dovoljno govore. Prvi put smo svjedočili njegovim vještinama na FNC 5 u Zaboku, gdje se s Danielom Bažantom borio za inauguralnu titulu prvaka perolake kategorije.

U tijesnoj borbi, Daniel je izašao kao pobjednik jednoglasnom odlukom sudaca. Mnogi ljubitelji FNC-a ovu borbu smatraju jednom od najboljih u povijesti FNC-a. Jason je izborio još jednu šansu u FNC kavezu, ovoga puta u velebnoj Areni Zagreb, gdje je utišao prepunu dvoranu nokautom u prvoj rundi protiv regionalne MMA legende, Filipa “Nitra” Pejića. Nakon borbe, kristalno je jasno dao do znanja da je još uvijek fiksiran na FNC pojas u perolakoj kategoriji i da ne odustaje od tog cilja. Sada je s pravom zaslužio priliku da ponovno lovi naslov 2. rujna gdje će se sučeliti s Jordanom Bartonom.

Ulaznice su puštene u prodaju prije dva dana, a mogu se nabaviti putem sustava eventim.hr i na svim benzinskim postajama Petrola.

Linker
27. travanj 2024 13:10