Regija

Ništa od novog nastupa Antuna Račića! ‘Killer‘ otpada iz još nepoznatog razloga, na njegovo mjesto uskače Brazilac

 MARKO LUKUNIC/AVALON/PROFIMEDIA Marko Lukunic/Avalon/Profimedia
Otpao je samo nekoliko dana prije ‘eventa‘

Najbolji hrvatski bantamaš, Antun Račić trebao se vratiti u kavez ove subote. Mjesto radnje jest AO Arena u Manchesteru, a riječ je o Oktagon 48 priredbi. Nažalost - ništa od toga!

Na službenoj stranici organizacije objavljeno je da je njegovom protivniku Jacku Cartwrightu pronađena zamjena, a riječ je o Brazilcu Junioru Assisu.

Podsjetimo, ovo je trebao biti drugi Račićev nastup nakon što je ranije ove godine ubilježio pobjedu protiv Nune Coste. Trebao se boriti u sedmom mjesecu protiv Jonasa Magarda, ali otkazao je nastup zbog ozljede. Ne znamo točni razlog otkazivanja, ali za pretpostaviti je da je razlog iste ili slične prirode.

Jack Cartwright u osmom mjesecu prošle godine borio se na Dana White‘s Contender Seriesu i tražio je svoju ulaznicu za najjaču svjetsku MMA organizaciju. Jednoglasnom odlukom sudaca izgubio je od Josea Johnsona, a to je bio ujedno i posljednji Cartwrightov nastup, barem zasad. Uslijedila je nešto dulja pauza i vjerojatno je vagao gdje će nastaviti svoju karijeru. Dolaskom Oktagona u Englesku, pružila mu se prilika za nastup u ponajboljoj europskoj organizaciji, a talentirani engleski bantamaš prihvatio je tu ponudu.

Šteta je što ta borba neće biti protiv našeg Račića, ali što je, tu je. Nadamo se da će se vratiti što prije, a do tada, čekamo rasplet ove borbe.

Linker
30. travanj 2024 18:21