Regija

Frano Brnada pred debi u svojem gradu: ‘Dužan sam ljudima dati ono što žele, tribine će biti ispunjene do posljednjeg mjesta!‘

Frano Brnada

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FNC)
Nije mogao zaželjeti bolje mjesto za početak profesionalne karijere

Još je malo ostalo do finala četvrte sezone FNC Armagedona koje će se održati danas u Bugojnu, a program kreće od 20 sati. Osim finala u četiri kategorije (perolaka, laka, srednja i poluteška), na rasporedu je i pet "superfightova" u kojima prevladavaju uglavnom domaći borci, a jedan od njih je i debitant Frano Brnada (0-0).

Protivnik će mu također biti debitant, slovenski borac Anže Vujčič (0-0), a ova dva borca sučelit će se u srednjoj kategoriji. Nešto prije borbe Frano nam je otkrio kako su mu tekle pripreme.

"Pripreme su prošle odlično i bez ikakvih povreda. Spremao sam se sedam tjedana u ATT Zagreb i odlično sam pripremljen za ovu borbu."

Iako je i njegov protivnik debitant, ima materijala za opisati ga, što nam je Brnada i kazao.

"Koliko sam gledao Vujčiča, dobar je, ima smeđi pojas u BJJ-u te je i solidan udarač, nikako ga ne smijem podcijeniti. Svakako sam siguran da će ovo biti dobra borba."

Za one koji možda nisu bili upoznati, Brnada dolazi iz Bugojna te je jedan od najzaslužnijih što se ova priredba uopće održava ovdje te će imati najveću podršku večeras.

"Stvarno je poseban osjećaj boriti se u rodnom gradu, doći će ljudi iz Bugojna, Uskoplja i svih okolnih mjesta, samim time dužan sam dati sve od sebe jer će tribine biti popunjene do kraja!"

Na kraju nam je otkrio svoje planove za budućnost.

"Ovo mi je prva profesionalna borba i ujedno prekretnica u karijeri. Protivnik je dobar i ako ga pobijedim, to će mi dati pravi vjetar u leđa. Ono što je svakako u planu jest da nastavim trenirati u ATT-u i čekati priliku da se borim pa što bude - bude", zaključio je.

Linker
12. svibanj 2024 23:22