Regija

(VIDEO) FNC održao ceremonijalno vaganje: Pogledajte sučeljavanja boraca koji nastupaju u Bugojnu

Ivan Sičaja (lijevo) i Itay Tratner (desno)

 Screenshot (youtube, Fnc)
Borcima sada preostaje čekati subotu navečer kada će napokon kročiti u kavez i odraditi glavni dio posla

Po uzoru na velike MMA organizacije, FNC je nekoliko sati nakon službenog vaganja organizirao i ceremonijalno vaganje pred medijskim predstavnicima i publikom.

Ranije smo već pisali kako su svi borci uspješno prošli vagu i sutra nas čeka ukupno devet mečeva. Četiri borbe vode se pod finale četvrte sezone FNC Armagedona, a osim četiri finala, čeka nas i pet ‘‘superfightova‘‘ u kojima će nastupiti poznata FNC-ova lica.

Frano Brnada kao domaći borac iz Bugojna sutra će uživati vjerojatno najveću podršku publike, ali ništa lošije s podrškom neće proći niti borci poput Tomislava Sičaje, Ivana Sičaje i Selvera Mahmića. Radi se o borcima koji su rođeni na teritoriju Bosne i Hercegovine, a ujedno se radi i o produktima FNC organizacije. Ne sumnjamo da će sutra prezentirati najbolje nastupe u svojim dosadašnjim karijerama, ali motiv pred domaćom publik jako je velik, što je uostalom potvrdio Ivan Sičaja.

‘‘Malo po malo, publika me prati. Publiko, nastavite i ja ću vam se sutra odužiti u oktogonu!‘‘, poručio je Sičaja nakon sučeljavanja s protivnikom Itayjem Tratnerom. Ivan Sičaja i Tomislav Sičaja su u sklopu ceremonijalnog vaganja uputili i poruku čitateljima Fight Sitea, a možete ju poslušati u videu koji slijedi.

U glavnoj borbi večeri na sutrašnjem FNC-ovom eventu obračunati će se Tariel Abbasov (7-0) i Gruzijac Peiman Haciyev (9-3). Tariel Abbasov borac je iz Azerbajdžana, nastupa pod izraelskom zastavom, a nerijetko trenira unutar zagrebačkog ATT-ja. Radi se o potencijalu za jako velike stvari u perolakoj kategoriji, a uoči sutrašnjeg meča, Abbasov je poručio:

‘‘Pružit ću vam najbolju izvedbu večeri. Želim biti najbolji i to ću vam pokazati. Ništa osobno, radi se o biznisu.‘‘. poručio je Tariel.

Kako su izgledala ostala sučeljavanja i kompletno FNC-ovo ceremonijalno vaganje, pogledajte u videu pri dnu ovog članka. Spektakl u Bugojnu na rasporedu je sutra (22.7.) od 20:00h.

Linker
27. travanj 2024 15:33