Regija

Sve je spremno za finale četvrte sezone Armagedona: Svi borci uspješno su odradili vaganje!

Tomislav Sičaja (lijevo) | Ivan Sičaja (desno)

 Fnc
Danas od 18:00h održati će se i ceremonijalno vaganje uoči FNC-ovog eventa u Bugojnu

Ranije danas pisali smo vam kako su svi akteri sutrašnjeg UFC-ovog eventa uspješno odradili vaganje za priredbu u Londonu, a svi akteri FNC-ovog sutrašnjeg eventa u Bugojnu također su bez problema odradili ovu dužnost.

Četiri finalne borbe FNC Armagedon turnira na rasporedu su u sklopu sutrašnjeg eventa, a osim finala četvrte sezone Armagedona, gledat ćemo i pet takozvanih ‘‘superfightova‘‘. Finala Armagedona održati će se u perolakoj, lakoj, srednjoj i poluteškoj kategoriji, a uspješno vaganje odlična je vijest za organizatore. Tako su svi akteri finalnih mečeva ostali u igri za osvojiti ovogodišnji FNC Armagedon turnir.

‘‘Superborbe‘‘ nude nove nastupe nekih sada već vrlo poznatih imena na domaćoj sceni. Naravno da braća Sičaja nisu mogli propustiti event u blizini njihove rodne Prozor-Rame i obojica će nastupiti u Bugojnu. Ivan Sičaja (3-0) borit će se protiv Izraelca Itayja Tratnera (7-5-1), a borba će se održati u perolakoj kategoriji. Ivan je težio 66,2 kg, dok je Tratner bio neznatno teži sa svojih 66,3 kilograma.

Tomislav Sičaja (1-0) nastupit će u velter kategoriji, a protiv će mu biti srpski borac Jovan Kandić (5-4-0). Bez ikakvih problema, obojica su odradili službeno vaganje. Selver Mahmić (1-1) prošle je godine izgubio u finalu FNC Armagedona, a borio se u srednjoj kategoriji. Nakon toga spustio se u velter i porazio je Michaela Realija, a u velter nastavlja svoju profesionalnu karijeru. Mahmićev sutrašnji protivnik bit će iskusni Nemanja Milaković (5-4-0) kojeg smo gledali krajem prošle godine na FNC-u u Sisku. Milaković je na FNC 9 eventu u trećoj rundi izgubio meč protiv Marka Kisiča.

Tariel Abbasov i Frano Brnada također će nastupiti na eventu u Bugojnu. Neporaženog Abbasova (7-0) čeka Peyman Haciev (9-3-0), dok će domaći borac Frano Brnada odraditi profesionalni debi u svom gradu, a protivnik će mu biti Slovenac Anže Vujčić. Abbasov nastupa u perolakoj kategoriji, dok Brnadu čeka meč u srednjoj kategoriji.

U 18:00h održati će se ceremonijalno vaganje koje možete popratiti na YouTube kanalu RTL Televizije, a sami event na rasporedu je u subotu (22.7.) od 20:00h.

Kompletne rezultate vaganja pročitajte u nastavku članka.

FNC Armagedon 4: Finale - rezultati vaganja (u kg)

Superfights:

Tariel Abbasov (66.3) – Peiman Haciyev (66.3)

Ivan Sičaja (66.2) – Itay Tratner (66.3)

Selver Mahmić (77.0) – Nemanja Milaković (77.3)

Tomislav Sičaja (77.4) – Jovan Kandić (76.4)

Frano Brnada (84.2) – Anže Vujčić (83.0)

Finalni mečevi Armagedon turnira:

Poluteška kategorija: Darko Sviben (92.6) – Andres Ramos (92.6)

Srednja kategorija: Sevastianu Vasile (83.6) – Tauras Kuskys (84.0)

Laka kategorija: Luka Ceranja (70.8) – Dino Suljkanović (70.8)

Perolaka kategorija: Leo Ounok (64.9) – Nikola Đurđev (66.0)

Linker
06. svibanj 2024 07:56