Regija

FS ekskluzivno doznaje: Ivan Erslan vraća se u kavez na priredbi koju predvodi Darko Stošić!

Ivan Erslan

 GORAN MEHKEK Cropix
Još uvijek ne znamo tko će biti protivnik

Prije tjedan dana obznanjeno je da će najjača poljska promocija KSW održati priredbu u Češkoj sredinom desetog mjeseca, a predvodit će ju Darko Stošić koji će se boriti protiv domaće uzdanice, Michala Martineka. To je samo po sebi bila sjajna vijest za ljubitelje regionalnog MMA-a, a sada ekskluzivno donosimo još jednu odličnu informaciju - na toj će se priredbi boriti i Ivan Erslan!

Najbolji hrvatski poluteškaš (13-2, 1 NC) vraća se u okrugli kavez 14. listopada na KSW-u 87. Posljednji nastup datira mu s FNC 11 u zagrebačkoj Areni gdje je u prvoj rundi nastradao brazilski borac Dirlei Broenstrup, a pobjeda je došla tehničkim nokautom. Zadnji se put u poljskoj promociji borio prošle godine kada je u meču za pojas poluteške kategorije izgubio od sadašnjeg prvaka Ibragima Chuzhigaeva.

Što se tiče protivnika, još uvijek se ne zna tko će točno stajati nasuprot Erslana. Poznato je da je dobio neke prozivke u posljednje vrijeme, ali nemamo službenu potvrdu o tome tko će se boriti s njim. Kako god bilo, Erslanu želimo puno sreće u njegovom drugom nastupu ove godine te da se uspješno vrati u pohod za pojas KSW-ove poluteške kategorije. Priredba će se održati u češkom gradu Trinecu.

Linker
27. travanj 2024 04:35