Regija

(VIDEO) Ivan Erslan prava je nokaut ‘mašina‘, pogledajte kompilaciju najboljih završetaka pod okriljem KSW-a

Zagreb, 100523.
Dvorana American Top Teama, Zagrebacka avenija 108.
Ivan Erslan, hrvatski MMA borac.

 DAMIR KRAJAC Cropix
Kao i uvijek, sve imate na dnu članka

Tjedan dana dijeli nas do novog nastupa najboljeg hrvatskog poluteškaša, Ivana Erslana. Borit će se prvi put nakon svibnja, a protivnik će mu biti poljski borac i debitant u KSW-u, 36-godišnji Rafal Haratyk (16-5-2).

Podsjetimo, Erslan (13-2, 1 NC) posljednji je put nastupio na FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni gdje je u prvoj rundi nastradao brazilski borac Dirlei Broenstrup, a pobjeda je došla tehničkim nokautom. Zadnji se put u poljskoj promociji borio prošle godine kada je u meču za pojas poluteške kategorije izgubio od sadašnjeg prvaka Ibragima Chuzhigaeva te će se pokušati vratiti u kuloare za pojas.

S druge strane okruglog kaveza, stajat će već spomenuti debitant Haratyk. Posljednju je borbu odradio ovog siječnja u Ares organizaciji kada je izgubio od Abdoula Abdouraguimova polugom na koljeno u petoj rundi. Svoju je karijeru većinom gradio kroz ACA i Babilon organizacije, a od njegovih 16 pobjeda četiri su nokautom, pet prisiljavanjem na predaju, dok je sedam puta slavio odlukom sudaca. Ovo će mu biti debi u najjačoj poljskoj MMA promociji, a za vjerovati je da će pobjednik ove borbe napasti pojas kojeg drži već spomenuti Chuzhigaev.

Povodom te borbe, iz organizacije su objavili kratki video gdje možemo vidjeti neke od najboljih nokauta miljenika Reptila, a video možete pogledati OVDJE.

Linker
02. svibanj 2024 13:43