Regija

Glory ažurirao rang ljestvice nakon Overeemove pobjede! Pogledajte gdje se nalazi Plazibat

Antonio Plazibat

 Instagram (antonio Plazibat)
Najvjerojatnije slijedi meč Overeema i Verhoevena, pitanje što će biti s Antoniom

Alistair Overeem se proteklog vikenda vratio staroj ljubavi kickboksu nakon čak 12 godina te je pobijedio legendarnog Badra Harija jednoglasnom sudačkom odlukom. Odmah nakon pobjede prozvao je prvaka Rica Verhoevena koji se ekspresno stvorio u ringu na sučeljavanju, tako da je sve mirisalo na dogovaranje meča između njih dvojice.

Neki dan smo napisali kako bi u tom slučaju najviše izgubio naš Antonio Plazibat. U svojih sedam nastupa u Gloryju poražen je samo jednom, dok je posljednje tri pobjede ostvario vrlo atraktivnim nokautima. Dvaput je Plazibat nokautirao Tarika Khbabeza te Benjamina Adegbuyija, tako da je s pravom prvi na službenoj rang ljestvici koju možete vidjeti ovdje:

image

Rang ljestvica

Twitter (glory Kickboxing)

Odmah iza Antonia je Jamal Ben Saddik, a pisali smo i kako su obojica odbila taj meč. Na trećem mjestu je Levi Righters što može biti realna opcija za Plazibata ukoliko Glory dogovori meč Overeema i Verhoevena.

Badr Hari i Benjamin Adegbuyi su vrlo nisko na osmom i devetom mjestu, a tu je i Cihad Kepenek koji ima dvije pobjede i dva poraza u Gloryju.

Antonio je trenutno u vrlo teškoj poziciji jer je uistinu zaslužio biti prvi izazivač u Gloryju. Najizglednije je da ćemo Rica sljedeće gledati u meču protiv Overeema, nakon čega će najvjerojatnije uslijediti duga pauza kako to obično i biva. Kako god, nadamo se da će Plaza kad-tad dobiti ono što uistinu i zaslužuje.

Linker
16. travanj 2024 15:53