Regija

Golden Fight 5 je pred vratima! Spektakl obiluje regionalnim kickboxing i Muay Thai prvacima

Golden Fight 5

 Golden Fight
Golden Fight 5 u Imotskom neće donijeti samo borilački spektakl, već i glazbeni

Borilački spektakl Golden Fight 5 dolazi u Imotski ove subote 3. kolovoza.

Stadion Gospin Dolac pretvorit će se u jedinstvenu borilačku arenu. U posebnom ambijentu, podno srednjovjekovne tvrđave Topane, te u neposrednoj blizini Modrog jezera, priredba će održati 11 mečeva u različitim borilačkim disciplinama - kickboxing, mma, tajlandski boks i boks bez rukavica.

image

Golden Fight

Golden Fight

Nastupaju domaći i inozemni borci, prvaci Hrvatske, Europe i svijeta, a dvije borbe bit će za pojas prvaka! Čak troje prvaka svijeta - Muhamet Deskaj (Savate prvak svijeta), Lee Lalić (Savate svjetska prvakinja) i Jana Đerić (Kickboxing prvakinja svijeta) predstavit će se imotskoj publici.

Golden Fight promocija će po prvi puta imati ženske borbe u ringu. Mirjana Madunić rodom iz Ciste, državna je prvakinja u K1, a u subotu će se suočiti s ponajboljom mladom kickboksačicom iz Bosne i Hercegovine, Vasilisom Spahić, koja je također državna prvakinja. Primoštenka sa splitskom adresom, Karmela Makelja, pred sobom ima najteži ispit u karijeri. Državna prvakinja Hrvatske u svim kickboxing disciplinama i viceprvakinja Europe, suočit će se s državnom prvakinjom Bosne i Hercegovine i prvakinjom svijeta u kickboxingu, Janom Đerić.

image

Golden Fight

Golden Fight

Publiku će vjerojatno najviše interesirati borbe domaćih predstavnika. Jedna od tih koja će sigurno zapaliti atmosferu je borba u boksu bez rukavica u kojoj nastupa rođeni Imoćanin, Tino Patrlj.

Borba večeri je u tajlandskom boksu, borba od pet rundi za pojas Golden Fight prvaka do 67,5kg između Splićanina albanskog porijekla, Muhameta Deskaja, i slovenskog borca, Saše Vorkapića.

Deskaj je iskusan i uspješan borac s profesionalnim omjerom od 11 pobjeda s jednim porazom, također je i državni prvak u svim kickboxing disciplinama i K1 viceprvak Europe.

U suprotnom kutu čeka ga neporaženi Vorkapić s profesionalnim omjerom od pet pobjeda. Slovenac se predstavio na Golden Fight 4 priredbi gdje je upisao pobjedu u glavnoj borbi večeri.

U borbi za pojas Golden Fight kickboxing prvaka do 81 kg, pojas brani Splićanin i višestruki kickboxing prvak Hrvatske, Raul Sunara, protiv također Splićanina Vite Stojčića, trostrukog prvaka Hrvatske u tajlandskom boksu.

Na priredbi će se boriti drugi prvaci Hrvatske u udaračkim disciplinama kao što su Luka Rukavina, Petar Mušura i Ante Buzov.

Obzirom na velik broj boraca sa područja Splitsko-dalmatinske županije i Imotske krajine, očekuje se pun stadion. Dodamo li tome da će u pauzama između borbi i na ‘‘after-partyju‘‘ publiku zabavljati domaće glazbene zvijezde Siniša Vuco, Ante Cash i Hana Mašić, možemo sa sigurnošću reći da gledatelje čeka nezaboravna noć.

Borilački spektakl Golden Fight 5 održava se na stadionu Gospin Dolac u Imotskom s početkom u 20:00h.

Ulaznica za borbe ujedno je i ulaznica za glazbeni dio programa, a možete ih kupiti online putem platforme Eventim.hr i na prodajnim mjestima Tisak Media poslovnica, te Petrol i Crodux benzinskim postajama.

Linker
01. kolovoz 2024 18:44