Regija

Hrvatski teškaš nastupa na sljedećoj KSW-ovoj priredbi! Vraća se nakon više od godinu dana

Bradarić vs. Samociuk

 Instagram (ksw Mma)
Filip Bradarić za sad ima jedan poraz pod okriljem KSW-a

Od ranije je poznato da na KSW 76 eventu nastupaju Antun Račić i Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio, a od sinoć je poznato da će još jedan hrvatski borac nastupiti na istoj priredbi. Radi se o Filipu Bradariću, hrvatskom borcu s njemačkom adresom.

Inače dio Munich Top Teama, Filip u svojoj profesionalnoj karijeri ima ukupno devet nastupa. Slavio je pet puta a izgubio četiri puta, a svoj trenutno posljednji nastup odradio je na KSW 62 priredbi u sedmom mjesecu prošle godine. Tada je izgubio od Tomasza Sarare tehničkim nokautom u trećoj rundi, a to mu je ujedno bio i prvi nastup za KSW.

Protivnik na KSW 76 bit će mu Marek Samociuk, profesionalnog omjera od četiri pobjede i dva poraza. Samociuk je borac koji je na KSW-u dvaput pobjeđivao Izuagbea Ugonoha, a gubio je od Michala Kite i Pawela Bialasa. Pod okriljem KSW-a je nastupao tri puta, od čega je dvaput slavio i jednom je poražen. Svoj trenutno posljednji nastup odradio je u petom mjesecu ove godine kada je po drugi puta pobijedio Ugonoha.

KSW 76 predvode Salahdine Parnasse i Sebastian Rajewski, a za sad nastupaju i tri regionalna borca. Priredba se održava 12.11., a lokacija je Grodzisk Mazowiecki.

Linker
18. travanj 2024 09:02