Regija

Hrvoje Sep progovorio o porazu protiv Bolotniksa

Hrvoje Sep

 Photo by Yuri CORTEZ/AFP
Ispričao se fanovima i najavio nove izazove

Hrvoje Sep jučer je odradio meč karijere i može itekako biti ponosan na svoju izvedbu iako je izgubio. Ušao je u meč beskompromisno, držao sredinu ringa i bio agresor, ali ovoga puta falilo je malo više aktivnosti za pobjedu. Bolotniks se sjajno pripremio za ovu borbu i njegova taktika je bila količinom udaraca dobivati bodove kod sudaca. Iako ti udarci nisu radili štetu za našeg boksača, njihov volumen bio je dovoljno velik da bi to na kraju bio presudan faktor kod podjele bodova.

Sep je na svoj instagram profil stavio objavu u kojoj djeluje optimistično te se ispričava fanovima, ali isto tako najavljuje da ništa nije gotovo te da se i dalje sprema za velike izazove. Cijelu objavu možete pogledati OVDJE.

Ovo mu je bila velika prilika za brzi proboj na rang ljestvicama, no iako to nije postigao svejedno je uspio u stilu ući na velika vrata najveće boksačke scene. Ovim nastupom si je zagarantirao da ga primijete druga velika imena u boksačkom svijetu, te izazvati interes kod boksača koji će možda trebati jednog kvalitetnog suparnika prije velikih izazova, gdje će Sep opet dobiti priliku da ispere gorak okus od poraza.

"Nikad poraz, uvijek lekcija" - to je ono čega bi se Hrvoje trebao držati ovdje te naučiti nešto iz ovog poraza. Ovaj meč mu je zapravo bio dobar pokazatelj na čemu bi trebao poraditi u pripremama za iduću borbu, a sigurni smo da će skupa sa svojim trenerom Leonardom to i učiniti. Predstoji nam sada vidjeti koji su idući koraci u Hrvojevoj karijeri; hoće li prvo odraditi jednu ili dvije lakše borbe kako bi se lagano vratio na veliku scenu ili će opet ići na sve ili ništa te zakazati borbu sa još jednim jakim protivnikom. Što god Hrvoje odlučio mi ga podržavamo, te se veselimo saznati nove detalje vezane za nastavak njegove profesionalne karijere.

Linker
20. travanj 2024 06:15