Regija

Hrvoje Sep uskoro na ispitu karijere: Saznajte gdje možete pogledati borbu

Hrvoje Sep

 Screenshot (youtube, Ffc)
Hrvatski poluteškaš večeras ide po 12. profesionalnu pobjedu u jednako toliko nastupa

Večeras u Barceloni, hrvatskog boksača Hrvoja Sepa (11-0-0) čeka najteži ispit u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. 36-godišnjak iz Vrbanje (selo pokraj Županje), na Matchroomovoj priredbi borit će se protiv iskusnog i jako opasnog Latvijca Ričardsa Bolotniksa (18-6-1).

Bolotniks je prema Boxrecu 26. borac svijeta kad je u pitanju poluteška kategorija. 32-godišnjak nadimka ''Lav (The Lion)'' ring je dijelio s boksačima kao što su Joshua Buatsi, Thabiso Mchunu, Micki Nielsen i mnogi drugi. Iako mlađi od našeg Sepa, Bolotniks je iskusniji na profesionalnoj razini, a prema Boxrecu čak je 97 mjesta bolje plasiran (Sep je 123.).

Oba boksača jučer su stala na vagu i vaga im je pokazala identičnu kilažu od 80.7 kilograma. Sep bi pobjedom nad Bolotniksom napravio veliki iskorak, a hoće li to ostvariti, saznat ćemo večeras od 19:30h. Meč je moguće pogledati putem DAZN servisa, a priredbu u Barceloni predvode Sandor Martin i Jose Felix. Ukupno je pet mečeva na rasporedu, a Sep i Bolotniks otvaraju priredbu.

Ipak, kako bi ste pristupili prijenosu preko DAZN-a, potrebno je registrirati se te platiti pretplatu koja iznosi 13 kuna mjesečno.

Linker
23. travanj 2024 00:02