Regija

Ilić želi bivšeg UFC borca: ‘Poslali su mi prosječnog lika i mislili da ću izgubiti...‘

Aleksandar Ilić
 Screenshot (YouTube, KSW)
Aleksandar Ilić nije skrivao svoje planove i iz Poljske je poslao jasnu poruku

Aleksandar Ilić (13-4) osvrnuo se na svoj nastup u Lodzu i uvjerljivu pobjedu koju je tehničkim nokautom ostvario protiv Poljaka Adriana Dudeka.

Ilić je u subotu na KSW-u 60 odradio jedan odličan meč u kojem je od prve minute kontrolirao događanja u kavezu, a pritisak i napadi s kojima je išao na Dudeka plodom su urodili već nakon otprilike tri i pol minute borbe. Ilić je tada, nakon kombinacije 'high kicka' i lijevog direkta, svog suparnika poslao na pod te s nekoliko dodatnih udaraca zaključio ovu priču.

"Imao sam dva poraza u nizu, ali borio sam se s Cezaryjem Kesikom koji je u TOP 10 potencijala za UFC, a k tome je i bio neporažen. Drugo ime je Michal Materla koji je legenda. Sad su mi poslali nekog prosječnog lika i mislili da ću imati tri poraza u nizu. To je sranje. Ovdje namjeravam ostati i obnoviti svoj ugovor", izjavio je 'Joker' nakon meča.

Čini se kako je u ovim trenucima Tomasz Drwal (22-6-1) prvi na Ilićevoj listi želja za idućeg suparnika. Riječ je o poznatom poljskom borcu koji je u razdoblju od 2007. do 2010. godine nastupao i pod okriljem UFC-a gdje je upisao tri pobjede i tri poraza. S druge ga strane, Tomasz Jakubiec, s kojim se zapravo trebao boriti na ovoj priredbi - više ne zanima.

"Nemojte me krivo shvatiti, sviđa mi se taj lik (Drwal). On je legenda. Prvi je poljski borac u UFC-u, ali zato više nemam poštovanja za Tomasza Jakubieca. I ja sam imao koronu. Poslao sam svoje medicinske nalaze, sve što sam mogao - i menadžerima, i KSW-u, i matchmakeru, ali nisu htjeli premjestiti moj meč na neki drugi datum. Rekao sam da nema problema, nikad ne odbijam borbu. Onda je on javio da je pozitivan, ali njegov test nikad nisam vidio. Stoga, zašto bih mu sad omogućio da se bori sa mnom? Više mi se sviđa Tomasz Drwal, ima bolji 'score', a i netko je s kime se želim boriti. Poštujem ga, ali sve ću ih nokautirati", poručio je Ilić.

Linker
24. travanj 2024 12:48