Regija

Ivan Erslan nije uspio! Haratyk je pokazao kvalitetu i nokautirao ga već u prvoj rundi borbe

Ivan Erslan

 Screenshot (youtube, Ksw International)
Brz oporavak, Ivane!

Oko deset mjeseci je prošlo otkako smo u KSW-ovom kavezu posljednji puta gledali našeg poluteškaša Ivana Erslana. Bilo je to na KSW 77 priredbi kada je po drugi puta pokušao osvojiti titulu u poluteškoj kategoriji, a u tom naumu ga je zaustavio i trenutni prvak Ibragim Chuzhigaev.

Međutim, u ovih skoro godinu dana Erslan nije odmarao, nego je i nastupio na FNC 11 priredbi kada je pobijedio Dirleija Broenstrupa tehničkim nokautom u prvoj rundi. Večeras ga je na KSW-u čekao odličan borac i jako težak protivnik, Rafal Haratyk. Radi se o jako opsnom borcu koji je odlične rezultate ostvario unutar ruske ACA organizacije, a nedavno je gotovo punih 25 minuta dominirao Abdoula Abdouraguimova. Iako je na kraju izgubio, Haratyk se pokazao jako teškim protivnikom.

Krenuo je Haratyk pritiskati od prve sekunde, tjerao je Erslana da se kreće u nazad. Dobar zadnji direkt je Ivan pogodio, te iako nije uzdrmao protivnika, bilo je jasno da Haratyk neće moći samo tako ići prema naprijed. Nastavio je Erslan raditi direktima te je sada on bio taj koji je pritiskao, dok je Haratyk počeo pogađati solidne ‘‘kickove‘‘. Haratyk je nastojao biti u centru kaveza što je Erslan i prepoznao, te je inicirao klinč na žici. Nije bilo rušenja, ali su obojica pogodili solidne udarce nakon odvajanja. Haratyk je čistim zadnjim direktom pogodio Erslana, ali nije ga uzdrmao. Ponovno je Haratyk pogodio, ali ovoga je puta Erslan završio na podu, a Haratyk je serijom udaraca dovršio posao.

Sudac je prekinuo meč, a ispostavilo se kako Haratyk uistinu nije niti malo bezazlen borac. Šteta za poraz, a nadamo se da će se Ivan uskoro oporaviti.

Linker
27. travanj 2024 05:38